12. juni 2008

Ting falder på plads...


...som de jo har det med at gøre.


Jeg har lige fundet ud af, at vi kan parkerer bilen i lufthavnen i stedet for besværet med en taxi kl. kvart i kvalme om morgenen. Jeg fik ringet til Apollo og den rare mand sagde, at vi måtte have 20 kg. baggage med hver, 5 kg. håndbagage og 10 kg. til Max og vi havde ikke regnet med meget mere end 20 hver i alt. Så det er jo skønt, at det er på plads. Det viste sig også, at Max slet kke stod registreret på vores rejse og at vi havde betalt for en klapvogn dernede, men vi tager jo vores egen med, så den fejl blev også rettet. Ja, der er meget at tænke på, når man skal rejse med et barn for første gang.

Det ser også ud til, at jeg godt kan regne med, at vi kommer afsted på trods af den overhængende fare for lock out og nul ferie. Men der er heldigvis nogen der husker på, at en planlagt ferie stadig skal kunne holdes på trods af, at der er oprør : )


For at snakke om noget helt andet og meget sjovere, så er Max begyndt at vinke. Det ser sødt ud og Preben havde billedet af os hængende i tankerne hele dagen. For da han gik hjemmefra i går morges vinkede Max til ham. Det er jo heller ikke til at stå for.

I morgen skal Preben og Max være herhjemme og jeg tager på arbejde. Vi skal på tur til Arken med vores børn og det skal nok blive sjovt. I morgen aften skal jeg med Mie og nogle andre tøser til Lyngby og spise og så se Sex and the city. Uhhhh New York stemning. Glæder mig!!!


Jeg håber på fred og ro i mit hoved og på at glæden skal fylde mig i dag.

Jeg har iøvrigt fundet disse søde billeder på en hjemmeside. Hun kalder den vist for Carpe Vitam (http://www.carpevitam.dk/) og afholder kurser i Law of attraction

Jeg havde ellers udset mig et kursus om samme emne, men så er hovedpersonen på barsel. Jeg kan bare håber på, at kurset kommer op igen. (http://www.lawofattraction.dk/index.html)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Sikke skønne billeder du bringer i dag. Og din tekst er så fin, Rikke. Jeg tænker ofte på, hvor meget indsigt, du hele tiden vinder. Det er vidunderligt at følge på sidelinjen.

Kærlig hilsen Jeannette Mariae