11. juni 2008

Husk nu - du er jo glad!!!

Selvom det kan virke påtage, at sige sådan, så er det hvad jeg har tænkt mig at gøre. For jeg vil bare ikke lade mig slå ud af strejke og skuffelse over andre mennesker, som jeg alligevel ikke kan råbe op. Det er med at lade som om og så bliver det sådan som man forstiller sig. Sådan - enkelt? Ja, såre simpelt. Svært at tro på? Hell yeah.
Preben sagde efter lidt snak om den forestående ferie og alt den usikkerhed der følger med den, at nu har jeg sku bare at nyde den. (med et grin) Han har nemlig kunne mærke, at jeg har stresset mig selv over strejken og efter min egen mening er det sandt og især fordi, at tingende slet ikke er gået efter planen og at jeg synes, at det er svært at være hjemme med Max igen, når den der uvidenhed hænger over mit hoved. jeg siger, at jeg har tjek på det hele - men det har jeg da ikke. Jeg glæder mig bare til at sidde i flyveren med strejken godt på afstand og glæden ved alt det nye det lille barn skal opleve på Mallorca.
Så derfor blev det sure opstød over strejke, fagforening osv slette i dag. Der skal være godt at være herinde også for mig ; )

3 kommentarer:

Toni sagde ...

Sommetider kan det nu være dejligt (og sundt!) at få luftet ud i tankerne - få sat de helt rigtige ord på og SÅ komme videre. At det ikke altid er lige skægt at læse igen bagefter, er så en anden sag, men UD skal det. Godt, man kan slette sine gamle indlæg, der ikke længere lever op til ens standard :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det var også det jeg tænkte. Lortet skal ud af systemet for indefor kan det ikke være. Men det skal så heller ikke være ehr på bloggen mere end højst nødvendigt. Der er jo ingen grund til at være sur over de ting man ikke selv kan gøre så meget ved. Jeg kan gøre noget for mig selv og ved mig selv, men ikke ved andre, regeringen, KL, BUPL og hvem der ellers pisser mig af ; )

Toni sagde ...

Det lyder meget fornuftigt - og meget inspirerende, Rikke.