6. juni 2008

Glad/ked


Glad...virkelig glad for sommeren og fuglenes kvidren og solen stråler
Ked af at der kommer regn på tirsdag igen -meeeen glad for at alting så er friskt efter regnen
Glad for at jeg har det så godt med mig selv for tiden - vejen var broget og lang
Ked af at jeg har de der ekstra 5 kilo....væk med dem...meeeeen glad for at jeg trods alt ikke vejer 50 kilo for meget, for det er jo håbløst ; )
Glad for at vi skal i Tivoli og se Kashmir alle sammen i aften
Kad af hvis det går ud over Max og han ikke kan sove....meeeen han vil nok nyde scenen der er badet i flotte farver og rocke med hvis han nu vågner
Glad for at jeg har 4 dage herhjemme ved Max endnu
Ked af at strejken ikke ser ud til at ende sådan lige og kan ikke helt overskue hvad vi gør med Max lige nu.....meeeen som med alle vores problemer er folk omkring os søde og det skal jo nok gå
Glad for at vi snart skal til Mallorca - 3 uger til at Max skal flyve for første gang, bade i swimmingpoolen, spise is og hygge med os begge dagen lang
Ked af hvis han nu ikke kan holde varmen ud eller ikke kan lide at flyve og det bliver sådan en lang tur for ham og ikke mindst at han får sovet i flyet.....meeeen der er heldigvis ikke så langt derned og vi finder nok på noget jo, for det skal bare gå!!!
Glad for at vi kom op til åndehullet efter denne lange periode med sygdom og krise på højt plan
Ked af at jeg så tit bliver nødt til at gennemtænke den tid hvor jeg var psykotisk og ked af at jeg ikke kan dele mine tanker med nogen, der kan fortælle mig, hvad der virkelig skete inde i mit hoved, for man undres virkelig eller jeg gør. Dem jeg har talt med er psykiatere og overlæger, der ikke lige deler mit alternative syn på tingene og lede efter en mening sammen med dem ville jeg ikke sfå meget ud af....meeeen det er måske bedst snart at lade det ligge hen og glemme det lidt efter lidt - for Preben skyld, for han hader at tale om det.

4 kommentarer:

Toni sagde ...

Rikke - jeg er helt vild med dine "meeen"-tilføjelser i ked-delen :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det er med at se muligheder og ikke begrænsninger.

Anonym sagde ...

Hej igen, Rikkemor. Igen rigtige dejlige reflektioner om glad/ked. Det jeg tænkte i dag, var at der er kommet mange menner med i keddelen og at mange af det der ked handler om en fremtid der endnu ikke er nået, altså bekymringer om ting, der i virkeligheden ikke er sket. Det var bare lige tanker fra mig. Håber, at I får en rigtig dejlig stund i Tivoli med dit yndlingsbank i aften.

Knus til dig og din lille familie ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja JM, det er nok rigtigt. Lidt bekymringer kommer der jo nok med og det er jo ikke helt noget jeg kan være ked af endnu. Så jeg skriver om hvad der kan gøre mig ked af det. Men jeg er jo også rimelig glad det meste af tiden, så det forklarer jo nok ked delen og men'erne er en reminder til mig selv om, at intet behøver at gå galt - tro på at det går godt og så går det tit fint nok : )Men det er jo hvad Snøvsen var; Glad/ked...Glad for han havde fundet Pernille, men ked af at han ikke kunne finde Eigil - det var lidt et pussigt udtryk om en sag der kan frembringe flere modsatte følelser og det var det der startede tankerne : )