9. juni 2008

En lille smule afklaring

Fik snakket med min leder og jeg skal bare komme på arbejde kl. 9 som normalt i morgen og så kan Max sove et par timer. Så kan jeg jo tage mig af børnene derude imens og når han vågner kan han lege lidt med dem og så skal vi spise og jeg har så fri derefter. Det samme gælder nogenlunde for onsdag og tirsdag. Fredag tager Preben ham så, for der skal jeg åbne og til sanddag ved Arken med vores børn. Så det ser ud til at løse sig så vidt. På mandag er det sidste dag før lockout'en og på tirsdag løser det jo lidt sig selv, da alle 60.000 pædagoger ikke må komme på arbejde - det kan jo ikke stå på ret længe.
Vi skal på ferie om små 2 uger, så der har bare at ske noget inden.

Vi har besluttet at tage til Jylland omkring d. 18 Juli og så blive til mandag, for der har vi alligevel ferie begge to. Så det kan jeg jo gå og glæde mig til : )


UPDATE: Min leder ringede for lidt siden og sagde, at jeg gerne måtte kommet en 3 timer i morgen og åbne fredag og tage med på turen til Arken, men onsdag og torsdag skulle jeg bare blive hjemme ved Max og passe på mig selv. Hvor er hun bare sød : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Havde ikke set dette indlæg. Jamen, så er tingene da løst for nuværende. Håber, at du nyder solskinnet. Livet er så smukt og dejligt Rikke.

Hvordan går det med din medicinering? Er du helt stoppet?

Knuser herfra ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg er stoppet med antipsykotisk medicin, men ikke antidepressiva. Det skal jeg fortsætte med i mindst et år, hvis ikke længere - nu må vi se om jeg kan undvære dem ; ) Jeg får jo stadig inteferon og det er også livslangt "venskab" ; ) Ja livet er smukt og det viser sig jo fra sin bedste side. Det må med i det næste indlæg : )