9. juni 2008

Når manden er god er alting godt....

Dagen har vist vist sig fra den bedste side alligevel. Jeg fik afklaret denne uges pasning af Max.

Min World of Warcraft konto, som jeg har spillet intenst på, var blevet lukket og jeg fandt ud af, at nogen har hacket den siden jeg åbnede kontoen og har taget mine guldpenge (hold kæft hvor barnligt - tjen jeres egne), men jeg kontaktede supporten og har skrevet til dem. Så det skal nok ordne sig.

Jeg blev ringet op af Mie (min veninder) og 2 sjæle en tanke ville have os på pigetræf i Lyngby, hvor vi måske bliver 6-7 piger, der skal spise sammen og se Sex and the city. (New York, mode, kærlighed = lige mig)

Preben sendte mig afsted til Herlev og sagde; "Tag dig nu god tid , skat" og jeg fik sendt pakker, købt sele til Max (til barnevognen) og købt noget fint undertøj til 304 kr, der sad så godt, hvilket er et under.

Preben er nu i Netto for at lufte sig selv og Max lidt og har efterladt mig i ro og fred herhjemme og når de kommer hjem skal de to i bad og Preben lægger ham i seng.

Vi skal se 27 Bryllupper i aften på dvd og spise chokolade og være tætte. Så jo...det er en dejlig dag og livet er dejligt igen : )

Så det er en vaskeægte glad/ked dag - men med en happy ending : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, og han er i sandhed en supermand. Godt I har hinanden. Knus ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

ja det er jeg også lykkelig for.