5. maj 2014

SARD - lidt reklame

 Cellulite Oil Therapy er et produkt som vi har arbejdet længe på og er nu stolte af at have fundet den rette sammensætning af 100% rene olier, til at bearbejde cellulite med.
Olien består af 100% ren, økologisk arganolie som bæreolie. Denne olier er stærkt cellefornyende og opstrammende. Sort peberolie og grøn kaffeolie øger forbrændingen i vævet -det er her affaldsstofferne ophobes og danner celluliten. Algeekstrakt og rosmarinolie øger udskillelsen af affaldsstofferne som de øvrige olier aktivere.

 .. Ophobning af affaldsstoffer i bindevævet er årsag til cellulite, slapt væv og dårlig blodcirkulation. For meget syreophobning i kroppen aflejrer affaldsstofferne i bindevævet og giver hævet, bulet, slapt og ømt væv.
I ansigtet vil det afspejle sig som slap, grå, livløs og trist hud med tendens til ophobninger omkring øjnene og hagepartiet. Man kan især opleve kraftige væskeophobninger om morgenen, som nogen gange fortager sig op af dagen. Mange oplever mørke rande og poser under øjnene.
Spiser vi for syre rig en kost, dyrker for lidt eller for meget motion og drikker for lidt vand, udskiller kroppen ikke syren og det aflejres i vævet i stedet for. Meget kost omdannes til syre i kroppen under forbrændningsprocessen også fødevarer som ellers betegnes som basekost.
For at mindske disse problemer kan man bearbejde vævet ved hjælp af opstrammende olier og sugekopper.
Krop:
Olierne vælges efter ønske, men en god ide er at vælge de mest vævsopstrammende olier, som f.eks. Arganolie. Ved at tilsætte æteriske olier som citron og pebermynteolie vil man opnå en ekstra god virkning. Citronolie virker udrensende og opstrammende og pebermynteolie opvarmer vævet, hvilket øger forbrændningen i vævet.
Den mest effektive vej til at mindske cellulite er en mekanisk påvirkning, som den man får fra sugekop terapi. Sugekopperne sættes på huden og luften suges ud af koppen. Man trækker koppen i opad gående bevægelser -mod hjertet. Man kører i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man mærker varmen brede sig i hudområdet.
Dette gentages hele vejen rundt fra knæene op til lysken. Tilsvarende gøres på balderne, hofterne, maven og bagsiden af armen. Se evt. link til film her:
Det er svært at lave en effektiv detoxbehandling på sig selv over hele kroppen, derfor kan det anbefales at man med jævne mellemrum får en proffessionel detoxbehandling på klinik.
Se leverandørlisten for klinikker som tilbyder SARD kopenhagen sugekop terapi.
Sugekopperne fås i flere størrelser fra ca. 1-7 cm. i diameter. De mindste kopper anbefales til ansigtet

_________________________________________________________________________________________

Facial Mist er en meget mild og fugtgivende mist, som kan anvendes på mange måder:
1. Bland Facial Mist med enten Argan- eller Abrikoskerneolie på en vatrondel, og anvend dette som en meget mild og skånsom øjenmakeup fjerner - fjerner også vandfast mascarra.
2. Som skintonic efter afrensning med Arganolie (fedtet/kombineret hud) eller Abrikoskerneolie (normal/tør hud).
3. Som fugtmist efter afrensning, inden anvendelse af olieserum eller creme.
4. Som opfrisker af makeuppen i løbet af dagen -trækker farvepigmentet frem i makeuppen og fikserer den.
5. Som fugtmist i løbet af dagen, hvis du opholder og/eller arbejder i meget udtørrende lokaler med aircon eller meget elektronisk udstyr.
6. På længere flyrejser.
7. Efter hårfjerning med voks eller efter barbering. Mindsker rød og irriteret hud og "barberknopper".

Dommerne sagde: " Nøje udvalgte ingredienser. Et multifunktionelt produkt. Anvendes som skin tonic eller efter barbering. Et produkt, du ikke kan undvære på flyrejsen eller på kontoret med aircondition. Et pift af dette kan kvikke enhver op i løbet af dagen. Vi er stolte af, at det er dansk"TIPS til den hurtige eller til rejsen:
  • Bland 1/2 del Facial Mist og 1/2 del Arganolie i en flaske med spray og du har et permanent produkt til afrensning af hud og makeup, og/eller som barberprodukt


I dag modtog jeg sådan en fin pakke og hvad der var overraskende var denne Facial Mist...måske fordi den har vundet Danish Beauty Award ; ) men en dejlig pakke, som en en af flere forkælelsesgaver nu hvor jeg har fået feriepenge og kan se frem til at økonomien bliver lidt strammere end normalt (husejer you know). Jeg skal prøver at komme min bulede hus på rumpet og lår til livs med sådan en sjover og det er godt nok en pussig oplevelse ; ) Men det skal nok blive godt - man kan mærke det arbejder ihverfald : )

Ingen kommentarer: