18. februar 2014

Jeg er nu glad for min blog....

…men jeg ved ikke rigtig om jeg kan holde gejsten oppe som dem der har mega mange læsere og får meget respons. Jeg kan mærke at jeg prøver på at skrive lidt forskelligt og jeg har igen den der oppe at vende ift. at lukke den helt ned og så bare lade helt være med at skrive - selvom jeg på mange måder nyder det. Måske skal jeg bare bruge den til det den er…en dagbog og så skide hul i om nogen kigger med, men det er jo det der er med en blog. Så jeg summer lidt og regner ikke med at høre noget fra nogen alligevel, så det kan være den går bort i stilhed og så kan jeg glæde mig over de 5-6 år den levede ; )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er også glad for din blog og hygger mig med at læse med, ligesom jeg gør på flere andre blogs, hvor jeg heller ikke kommenterer. Ville da syntes, at det var en skam om den lukkede. Hilsen en trofast men stilfærdig læser.

Garnløkken sagde ...

Ja jeg er også en af dine læsere, det sker at jeg kommenterer, men jeg læser med oftes i stilhed. Vh Lykke

Anonym sagde ...

Kære Rikke. Jeg nyder at læse og se billeder fra Jeres hverdag, når man ikke er på facebook er det rart at følge med på sidelinien, det er en rigtig hyggelig blog synes jeg, det er bare ikke altid man lige kommenterer den. Jeg håber, at du beholder den. Kærlig hilsen Jette