19. marts 2012

Hjemme igen....

...efter en hyggelig, men også hård weekend. Jeg er helt vildt træt nu. Turen hjem var med en feberramt og ret hys lille dreng, der reagerer med de her skitzo-anfald, hvor han først vil det ene så det andet og i virkeligheden vil han intet. Jeg kan ikke rumme mere i dag. Jeg tror min seng kalder mig op lige om en halv times tid, når rejseørheden har lagt sig. Der er pakket ud, der venter en masse vasketøj og en rengøring, indkøb og andre praktisk gøremål og måske en syg dreng i morgen hvis jeg skal være hjemme. Så må vi se om jeg når noget som helst og hvis ikke er jeg også s.... ligeglad lige nu ; )
Syge børn er nok noget af det der dræner mit hoved aller mest...syge børn og konflikter, men dog mest når det hele er leveret af mine egne børn, det er jo heldigt nok, når jeg har valgt at arbejde som pædagog, ik : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja det er sørme hårdt, når det ikke kører på skinner og børn ikke lige kan tolkes, især ved sygdom, vi håber han er frisk hurtigt og tales ved om der skal hjælp til onsdag. Tak for sidst, det var hygge i det Jyske.

Kram Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Selv tak,ja et var hyggeligt at i kom forbi ; )
Mathias og jeg hygger bare i dag og ser tv, slapper og så vil jeg til at være lidt praktisk. Men hoster også selv meget. Skide træls og drænende. Energi...JA TAK!