6. februar 2012

Brødrene Løvehjerte


Da jeg lå på hospitalet og havde fået at vide, at vores nummer 2 blev en dreng, var der et lille jag af
 øv-hed i min mave. Men det tog ikke mange minutter før fornuften skød ind og glæden blev stor. Det har vist sig at være guld værd at have 2 drenge, der godt nok på ingen måde er som 2 dråber vand, men de har så meget glæde af hinanden og så bliver man vel en slags ekspert i drenge. Det er enormt praktisk med tøj og når vi ønsker noget til dem viser det sig tit, at de begge bliver glade for den samme gave og leger sådan lidt på skift med tingene. De er meget glade for hinanden og der er sjældent store konflikter. Det er en stor fryd : )

Max har altid haft en stor personlighed, gode taleevner, glad for at hjælpe med i køkkenet. Elsker Spise med Price (især den med den heldige kartoffel), han går meget op i dyr...men helst når de er døde og skal spises. Han er nemlig ikke ret glad for dyr, ja nærmest lidt utryg ved dem. Han er en kærlig storebror og en kærlig og betænksom dreng. Han er bestemt! Temperamentsfuld og ved hvad han vil have og hvem han foretrækker og sådan har det altid været. Der kommer mange mange guldkorn fra den dreng. Max er meget høflig og meget nem at passe - især når vi ikke er med. 

Mathias er en dreng der også ved hvad han vil og er meget patentlig med hvordan tingene skal gøres og hvis det ikke sker som han lige ønsker det, så springer der en bombe inden i ham og det står ikke til at redde. Han er god til at rydde op og lægge ting på plads. Tingene skal ligge lige. Han har altid spist som en gr.. mildest talt, hvorimod Max altid har spist op og spist pænt som baby. 
Han er en meget kærlig nusse dreng, der elsker mit hår og sit eget for den sags skyld. Glad for at putte. 
Når han er RIGTIG gal, så hedder det NEJ...dop far...dop far og så sprutter han med læberne i galskab. Han har en god motorik og tager allerede tøj af og der skal man ikke hjælpe! Han er meget glad for dyr og især fisk..doooore haj og dooore fisk. 
Jeg er stolt og glad for mine små guldklumper!

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Børn er en glæde og en udfordring- de er selve meningen med livet:-)

Anonym sagde ...

Det kan I også være, vi er ligeså stolte, I har gjort det godt med dem. Kram Farmor

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Ja, præcis


Farmor: ja, søde er de sku