1. januar 2012

Frem med luppen...

...og gøre status over livet lige nu og hvad skal der ske. Der skal ske det, at der skal ro på inde i mig. Der skal en forvisning og positive tanker til igen, der skal styr på lykkepillerne, for jeg kan ikke undvære den smule jeg får uden at hjernen krøller sammen og ræser med 200 i timen. Der skal skabes en tilværelse her blandt nye naboer og i en ny by med andre muligheder. Det er et "voksent" liv kan man sige og det er måske det mest skræmmende af det hele, for det er det sku da ikke, det er tanken om at være sådan rigtig voksen og tanken om at blive ældre og alt det der, der gør nas for tiden.
Min krise har gjort nas indeni og slidt på mit indre som aldrig før. Men et årsskifte kan måske give et friskt pust til min overlevelse, for jeg kan sku godt!


I morgen venter en ny arbejdsdag og en hverdag og det er okay. Det er jo også der, jeg bliver tanket op og får input, som gør mig glad. Børn er glad og berigende at være sammen med og det er dejligt at jeg er sammen med børn dagen lang faktisk : )

Der er små projekter herhjemme som jeg skal have sat i gang og der skal tænkes i kreative projekter på arbejde, som jeg kan give mig i kast med.

Men der skal taknemmelighed til og derfor en tak!

Tak fordi der findes et blogland, som på sin vis skaber en tryghed for mig og skaber et fællesskab...en følelse af at høre til et sted. Jeg er et meget socialt menneske, men sygdom og psykiske nedture har tilføjet ensomhed til mit liv og en søgen af accept, som burde være overflødig, når man er 35 og burde vide hvad man er værd.

Tak for en dejlig mand, der på rigtig mange måder forstår...

Tak for 2 små søde drenge, der forguder deres far og jeg ved også hvad jeg betyder for dem. De betyder alt for mig og for vores liv. De søde smukke skabninger.

Tak for en fantastisk arbejdsplads der rummer mig og min emsighed og den skøre pige, der gør mærkelige ting, festaben der gør hvad hun kan for at samle flokken og male byen rød. Jeg holder af dem alle og de har alle deres plads i min hverdag og udvikler mig.

Tak for musikken og filmene i 2011, koncerterne der var og dem der kommer...Jeg elsker det!

Tak for vores lækre hus og gud fader hvor er det vildt vi sidder her, har råd og nyder det...endelig nyder vi det!

Tak for et godt helbred, det udebliver meget for tiden, men jeg er sikker på at det hjælper at finde det indre smil frem og lade som om alt er a-okay...det bliver man nødt til.

Tak for fleksjobbet - det betyder en verden til forskel for mig og jeg har fået drivet igen!

Tak for 2011

Ingen kommentarer: