6. oktober 2011

En lang dag...

Jeg har været i fuld gang i dag. Regnede med besøg af varmemester i morges...han kom dog ikke. Så sprayede jeg dørkarmen første gang. En af de lidt sure ting i forbindelse med at flytte. Men nu er jeg da i gang med de ting der skal laves her i lejligheden.
Så tog jeg til lægen og fik kigget på min bagdel og jeg skal til at gå til fysioterapeut for at få nogle øvelser og i det hele taget lige få kigget på det. For det gør ondt!
Så tog jeg på posthuset, købte ind og købte gave til Mie-pigen der holder tøse fest på lørdag. Derefter hjem med varer og direkte videre til næste lægebesøg på Herlev Hospital. Min scanning så fin ud, men jeg skal indstille mig på at mange får sammenvoksningen, når de bliver opereret uanset størrelsen på operationen og det kan godt spøge i længe og i værste fald kan man jo få tarmslyng. Men ellers skal jeg virkelig arbejde på en bedre fordøjelse, for den er ikke bare i orden automatisk i mit tilfælde og det er vel ikke så sært med nogle diagnoser i baggagen. Derefter var jeg halvanden time bagud, da de var forsinkede på hospitalet. Jeg skulle have lavet flæskesteg til mine kollegaer, men det kunne jeg ikke nå. Nu er jeg lige kommet hjem fra Personalemødet.
Tid til at spille computer og tænke på alt muligt andet end arbejde og flytning : )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Rikke

Anonym sagde ...

Hej Rikke

Nu så jeg at hej rikke kom på. Vil sige at I skal bare sige til, når der er brug for børnepasning i forbindelse med flytning, pakning m.m. Vi må også tage mål til gardiner, lige så snart I kan komme rundt i huset via trappen.
KH Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hej jette
Det lyder godt, for det bliver der jo nok brug for. Det er noget der tager sin tid og 2 små banditter, der vil være med er ikke helt nemt ; )