14. april 2011

Om kort hår og lange uger...

Wentworth Miller er et smukt syn og måske er det sådan et look Max gik efter, da han i forgårs tog den nyindkøbte trimmer og legede frisør inden Preben kunne gøre noget. Så Max er nu tæt på skaldet. Han synes selv det er vildt flot, det er jeg slet ikke i tvivl om. Heldigvis vokser den slags jo da ud igen, for han er nu en del pænere med det jordbærblonde hår der krøller lidt, når det bliver langt....

Enden på den lange arbejdsuge er snart nær, jeg har heldigvis en formiddag til afslapning inden der venter en dag fra 12-20.30, da vi har P-møde i aften. Men det er okay. (Jeg komme nok ikke til at se meget af dåben dog) Påskefrokosten på skolen hopper jeg over, så det bliver lidt mere overskueligt og så er det Påskeferie i 10 dage fra i morgen kl. 14, hvilket jo er lige til at holde ud.

Så lige nu er mit liv godt på trods af ventetiden til d. 26/4, hvor min sag skal op og vurderes. Men jeg har nok indstillet mig på begge svar der kan komme og ved at uanset hvad, så skal jeg nok klare det, for jeg er stærkere end man skulle tro. Nu vil jeg bare nyde Påsken med besøg i Jylland og hygge med familien og min søde veninde derovre. Jeg glæder mig !!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Han ser altså noget så kær ud, med det korte hår!
:-) Meget sød historie, godt det ik kun er piger der leger frisør. Hihi, stort kram fra Ditte-Marie, Mille-Maries moar..

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

sidder lige og læser tilbage..tak for din kommentar..havde først set den nu laaang tid efter ; )