18. september 2010

Små glimt...

...af mit liv...

Duften af vanilie på fingrene og duften af hjemmelavet frugt grød lavet af pærer, negtariner og jordbær spreder sig snart i lejligheden. Preben og Max ligger på stuegulvet og ser Alfons Åberg og hygger sig. Mathias sover udenfor og tager sig nok en ordentlig skraber ovenpå en nat, hvor han havde svært ved at finde ro. Når han vågner går turen til Toys R Us, hvor vi skal ud og Max skal bruge sin "pølse-penge" og som navnet antyder er det penge i form af "guldmønter" som han har fået for at lave pølser på wc-et. Jeg vil også finde en lille ting til ham og Mathias, da det jo også var nogle af deres ting der blev solgt på loppemarkedet. Så de skulle næsten også mærke lidt til gevindsten ; )
Ellers er lørdagen helliget fred og ro i familien.
I morgen skal jeg på loppemarked om morgenen, mødes med mødregruppen på café i et par timer og så direkte hjem til eftermiddagsgæster. Michael, Britt og lille Luna, der er 10 dage ældre end Mathias kommer på besøg.
Mathias har kravlet i et par uger og er vildt sej til det. Han rejser sig også ved alt muligt og det er jo tidligt i denne familie, så vi er jo nemme at imponere : )

Ingen kommentarer: