12. august 2010

Det starter godt...

Så har jeg været på arbejde i 4 dage, cyklet 2 dage af 2x1 time og haft det godt faktisk. Jeg er træt og ør. Men Max har været hos mine svigerforældre og det har taget lidt af toppen synes jeg. Det har givet mig lidt mere fred og ro, når jeg er kommet hjem og så har Preben jo orlov og det er jo en stor hjælp her i starten. Om en times tid skal vi til fødselsdag oppe i kulhuse hos min moster. Der kommer en del af familien + min mor og moster, der er ovre ved deres søster i et par dage og hygge lidt.
Max støder til deroppe senere og jeg glæder mig til at se ham igen. Jeg talte i telefon med ham igår og han fine lille stemme med den omhyggelige udtale gjorde mig glad. Det er også dejligt at der starter 2 nye børn i hans børnehave, for det har mildest talt været sløjt med små drenge på hans alder og det har gået mig lidt på. Han smed jo bleen for 5-6 dage siden. Har skidt i bukserne et par gange og det er også noget der er svært. han kan sagtens tisse, men det andet vil han bare ikke. Så nu prøver vi at han skal have ble på, når han beder om det og så skal han gå ud på toilettet og gøre hvad han skal. Så må vi jo se om det virker, for han er meget modvilligt imod at det skal foregå på toilettet.
Mathias bliver snart 10 måneder og er kun lige begyndt på rugbrød og det går okay nu. Men det har da også taget noget tid nu. han er stadig en glad og mild dreng. Det er de begge. Jeg elsker mine 3 drenge : )

1 kommentar:

Gowry sagde ...

Mor til tre drenge :) Hvor skønt!