29. maj 2010

Voksentid...meget voksen tid

I går tog Preben og jeg i Tivoli og så Alphabeat (vi kørte da drengene sov og Farmor og Flemming var her til at kigge efter dem) og de var virkelig dygtige, energiske og fantastisk festlige + de syger klokkerent og det værdsætter jeg ved et liveband + jeg kunne li' alle numre også dem jeg ikke kendte. Tilbage til 80'erne og 90'erne...jubiiii : )

Til middag blev drengene afleveret hos Farmor og Flemming (igen) og vi tog ind til en ose dag med god tid til isspisning, gavebytning, posthustur, Tivolinydning, Hereford Beefstouw spisning og afslutning med filme "Brooklyn's finest"...god film. Det har været en dejlig weekend og dejligt at være lidt sammen uden ansvar for andre end sig selv..uden et øje på hver en finger og med en masse voksen snak og finden sammen igen. Nu er vi trætte efter en lang dag og sidder her ved hver vores computer i en stille lejlighed. Det er tomt uden de små væsener lige inden for rækkevidde. Natten vi har foran os er nu værd at tage med...en hel nats søvn og en tidlig loppetur inden vi henter vores 2 små englebørn hjem igen...

2 kommentarer:

Sara sagde ...

Det lyder som en dejlig weekend!

Michael sagde ...

Der skal være plads til alene tid Rikke, og det lyder til at i har brugt den på den ultimative måde med masser af hygge og fællesskab, så der er tanket godt op igen.
God Søndag. Michael