9. maj 2010

Ro på....

...på alle måder.

Pillerne giver mit hoved ro.....der er rent faktisk stille og det er dejligt ikke at skulle vende og dreje hver en sætning og hver en fornemmelse. Det er dejligt at kunne hvile lidt i sig selv igen og passe på sig selv med gode tanker. Det er virkelig dejligt og vildt at der skal så lidt til.

Mathias er lagt i seng og jeg sidder her og lytter til Preben og Max, der snakker og pjatter. Vi har været til fødselsdag hos min kusine og selvom jeg har været sammen med andre mennesker i nogle timer er der stadig fred indeni. Jeg kan forholde mig til verden på en god måde igen og tingene trænger ikke ind, hvis det ikke skal trænge ind...forstår du hvad jeg mener?

Problemerne omkring mir arbejde må fylde når tid er, jeg orker ikke at tænke på det lige nu. Der er sat lidt i gang, min leder kontakter sagsbehandleren og vi må tage tingene som de kommer. For der er ingenting der skal koste for meget for mine kollegaer, så må vi være kreative og finde en holdbar løsning. Det skal nok gå, hvis jeg tror nok på det. Lige nu nyder jeg bare den indre ro....

3 kommentarer:

Michael sagde ...

Jamen hvor skulle du ikke tro på det Rikke, nu har du ihvertfald konstateret at medicinen giver dig ro, en ro der øjensynligt gør at du kan være sammen med andre mennesker i en periode, hvilket kan jeg høre på dig er en sejr.
God aften til dig.
Michael

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Michael: Jeg kan sagtens være sammen med andre, men det kan godt give mange tanker, da det jo er i samspil problemer og gisningerne kommer. Jeg har altid været et socialt menneske, men det må ikke fylde for meget og jeg bryder mig ikke om at tage alle andres problemer på mig, det er for hårdt, så det er dejligt at jeg bare kan fokusere på mig selv og de gode ting der sker.

Madame sagde ...

Det lyder rigtig godt, Rikke, at du mærker en indre ro nu!
Klem og god mandag til dig ...