22. maj 2010

Lykken er....

...på sådan en lørdag som denne, at tage i svømmehallen fra morgenstunden (hvor ungerne for første gang siden for ever har sovet til kl. 7.30). Se de to små drenge i deres ens Hummel badedragter, som deres onkel + børn har givet dem i gave. Se deres glæde ved vand og leg. Mathias der falder i søvn efter 40 min. i vandet, rent tøj og en flaske. Max er ivrigt prøver vandrutchebanen mange gange med sin farmand.
Da vi kommer hjem efter cafeteriets pommes frites og brik juice..tager drengene og jeg en lur og Preben suser ind til København og køber min/e fødselsdagsgave/r. Når huset igen er fuldtalligt går turen nok til Tivoli for første gang i år. Det nye Rasmus Klump land skal beses. Det bedste er nok at indtil flere gange har jeg tænkt på lykken i dag. For mere skal der ikke til....end en hyggelig Lørdag emd familien : )

1 kommentar:

Michael sagde ...

Det er lige nøjagtigt det det hele drejer sig om Rikke, glæde med sin dejlige skønne familie, samt at lære at sætte pris på de glæder, det gør livet fantastisk, god tur i Tivoli hvis i ikke allerede har været der.
Hilsen Michael