5. maj 2010

Her er det ikke et tabu.....

...faktisk er jeg ligeglad med hvad andre tænker lige i denne her sag.
 Min psykolog var ret hurtigt med meldingen, da vi fik snakket i dag. Jeg skal i gang med de antidepressive piller igen, da mit tankemønster tyder på manglende serotonin og ikke bare Rikke - in bad shape. Det vil også lægge en dæmper på det tanke-mylder jeg oplever og på at mine følelser og impulser styrer hele mit liv for tiden. På en måde er det faktisk en lettelse, at det er fysisk..kemisk og ikke mig som person. Helst var jeg da foruden, men jeg ved jo, at jeg kan se frem til at få det bedre og at der skal så lidt til, før det sker. Jeg har set det her før hos mig selv og kan godt se, at jeg selv eller timer hos en psykolog ikke vil rykke ved noget. Så faktisk gør det mig glad.
Dessuden kan jeg se frem til, at jeg senere i dag skal ned og købe en citybike med lås, lys og hjelm. Måske når vi også i LIC og køber den sidste gave fra mine forældre...til mig : )
Ikke tosset og jeg siger ikke hvad det er!

10 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Bare du har det godt med det, så er det vel okay...
Knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, det har jeg, for det hjalp mig sidst : )

Camilla... sagde ...

Er ked af at høre at du ikke er på toppen Rikke!
Men du lyder som en pige der har en rigtig god fornemmelse for signaler fra din egen krop - det er en stor hjælp i denne situation. Du ved hvad du skal og så er det bare om at finde balancen igen. Kan du have det rigtig godt!!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Camilla: Ja, jeg prøver så godt jeg kan. tager det sådan lidt i opløbet og det er jo en følgesygdom af sclerosen, så jeg er da obs på det. Synes bare det er lidt øv at antidepressiv medicin skal have sådan et dårligt ry egentlig. Jeg har nu været glad for det. Når man jo ikke er i balance rent kemisk. Jeg kæmper gerne, men ved nu at det ikke er alt jeg kan selv ; )

Michael sagde ...

Du virker helt afklaret med din situation Rikke, og det er formentlig det bedste, og hvis du selv føler for medicinen, er det nok godt.
Det lyder lækkert med en ny cykel og du har husket hjelmen, så nu er det bare med at cykle foråret i møde.
Knus fra Michael

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Michael: Jeg vil sige, at tanken havde strejfet mig og det er okay. Som sagt så er det ikke noget jeg egentlig har det skidt med....kun at mange tænker, at det er noget skidt eller hvad man tænker om det, for det har jo hjulpet mig og ikke noget jeg skal tage altid..formentlig.
Det skal prøves inden tankerne løber af med mig og det er de ved for tiden.

Lavendel sagde ...

Det er da det bedste...tænk at det kan afhjælpes - se sådan på det!

Madame sagde ...

Jeg synes, det er så dejligt, at du nu vil får det bedre, Rikke! Tænk hvor heldige vi er at leve i en tid med denne mulighed ...

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: ja, jeg er også glad for at jeg kan nøjes med en lille dosis og at jeg det hjælper så godt som det gør, så jo jeg glæder mig til at være sød ved mig igen ; )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Ja, det er jeg også rigtig glad for faktisk, det er en lettelse, at det virker med det samme og så godt som det gør, det siger mig at jeg mangler det i hjernen...eller at troen kan flytte bjerge...who knows ; )