7. april 2010

Zen-tid og drømmetid...

Jeg tror at det var inde hos Maminka emnet faldt på zen-tid en dag og det der med at have noget at gå op i som familie. Jeg synes egentlig vi tit har gode stunder sammen..hygge stunder som familie og på forskellig vis. Men jeg ville nu alligevel indføre noget vi kan samle på og gå op i som familie og det er måske lidt skørt, men en nem start og noget der ik fylder så meget. Så Prebens store vinbog agerer bogpresse og vi har lagt 2 blomster ind. Men hvad gør man så? Er der mon noget særlig man skal gøre andet end at presse flad??? Faktisk vil jeg sige, at de unegr jeg har mødt gennem mit arbejde der fungerer bedst og er mest sociale, overskudsagtige, det er børn hvor de er medlem af familien. De har opgaver der skal løses for at familien fungerer, der er tid til at være sammen og man nyder at være sammen. Fællesskab!
En god familie kommer ikke bare fra himlen, men det er noget der skal tages en beslutning om og der skal arbejdes og det har jeg det fint med, for tænk hvis løbet var kørt og man sad fast : )

Når solen skinner som i dag, drømmer jeg mere end normalt. Lejligheden i stueplan med den lille have og de nye ting der skal købes. Jeg glæder mig. Jeg drømmer om at vinde i lotto og købe et lille charmerende hus. Jeg drømmer (stadig) om at være aktiv og sund og være min egen bedste ven, der sparker mig i "rumsen" og siger "gør nu noget for dig selv". Tag nu det ansvar..ka du ik li mig...sådan tænker jeg. Men sker der noget og hvad skal der til for at der sker noget?
Jeg er slem til at forfalde til f.eks. at spille WOW og jeg er så vild med det lige for tiden og hvis det ikke er det, så noget andet og så får jeg jo aldrig lyst eller tid til nogle af de vigtige ting i mit liv. Det er faktisk lidt pinligt at indrømme. Men det er som om jeg har givet lidt op overfor min krop og for langsigtede resultater. Jeg kan ikke overskue nogen former for forandring i forhold til det og det er faktisk lidt træls.
 Så ja...drømme det kan man jo altid, men gøre noget..nej, det bruger vi ikke her!

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Set udefra, synes jeg nu godt nok, at du/I gør en masse ved drømmene og familielivet.

Stort knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, de fleste af drømmene bliver der gjort noget ved, det er da helt rigtigt ; )