30. april 2010

God idé gik i vasken & plus-tanker

En ellers god idé om at spørge Mia, Lennart og William om de ville med i svømmehallen blev støbt i morges og de sagde ja. Da vi så kom derud meddelte admen i "buret", at de da havde lukket for 5 min. siden. FLOT!!
Max blev vildt ked af det..resten af flokken tog det pænt. Jeg er nogle gange lidt hurtig og nogle gange har det så lige en konsekvens. Vi tog hjem til os og drengene legede sammen og havde det dejligt. Vi tog på McDonalds sammen og spiste. Lige nu kæmper jeg med mindstemanden. Han er nok lidt påvirket af for lidt søvn og for mange indtryk. Så jeg løber frem og tilbage. Jeg er også selv træt, der skal heller ikke så mange indtryk til hos mig og jeg burde da kunne klare det : )

Det her billede har ikke lige hjemme her, men jeg synes bare lige det var så flot og indtagende...saturn : )

Min egen indre rejse handler meget om mine tanker og det er vel de flestes problem. Jeg er meget impulsstyret og emotionel og måske kan jeg med positive tanker og mantraer komme ind på det rette spor. Gøre hvad der er bedst for mig - krop og sind.


Det her bliver min fødselsdagsgave til mig selv
 og her er alle de følelser og tanker der er gode og som jeg har ved at cykle : )

Jeg får en masse energi og velvære
Jeg bliver glad
Jeg har min Ipod i ørene og kan høre en masse podcast og musik og det elsker jeg
Det er 1 times gratis motion pr. dag jeg tager den på arbejde
Der går ikke tid fra samværet med min familie
Det er godt for mit immunforsvar
Jeg bliver stolt og rank af det
og så kan jeg få lov til at give mig selv en ny cykel og endelig få købt en fed cykelhjelm og være fin - men også hurtigere fremad end på min damecykel, som egentlig ikke er gammel, men sløv i optrækket : )Det giver en varme indeni, som jeg bliver glad af
Jeg bliver øm på en dejlig måde bagefter
Jeg mærker fremgang og mere smidighed og spændstighed for hver gang jeg trykker på play
Jeg retter mig holdning og bliver mere rank
Det er gratis workout, når jeg har tid og lyst


På mit arbejde har vi et lille træningslokale, som vi kvit og frit kan benytte
Det er dynamiske maskiner og der er det man skal bruge
Hvis jeg får flexjob, så får jeg også tid til at træne derude en gang imellem. Jeg er ikke så stor fan er den træningsform, men jeg vil gerne prøve det og se hvor det kunne føre mig hen, for alle kan vel blive bidt af de fleste ting, hvis man opdager hvad humlen er og det kan jo være det pludselig tænder een : )Alt hvad jeg kan gøre og gør med familien og veninder/venner er meget værd og betyder alt i mit liv. hvis man så kan kombinere mad og motion med det og blande det til en kærlig cocktail, så er det jo livet.
Det er ubeskriveligt hvad det betyder at have en lille familie, at have en dejlig mand og have den samhørighed, som kan have en helt euforisk effekt på mig. Jeg er velsignet : )1 kommentar:

Michael sagde ...

Et dejligt indlæg Rikke, hvor er der mange positive ting i dit indlæg, det er godt at dyrke motion og kan det så kombineres med det praktiske, nemlig transport til og fra arbejde er det kanon.
Med hensyn til styrketræning bruger jeg selv et program ved navn De 5 Tibetanere som er en kombination af styrke og smidighedstræning, det tager ca. 20 min. at udføre det.
Jeg har et indlæg om dette på min blog.