29. april 2010

Dagens plus

Vores mødregruppe var reduceret til 2 medlemmer her i morges, så vi besluttede at tage barnevognene og gå en tur. Så det blev til en times gåtur og en times hygge-snak hernede på vores bænke. Så der er både plus på motions og solkontoen og ud over det så er jeg taknemmelig for...

...at min humør igen er godt.

...at jeg havde en hyggelig aften med min veninde Rikke igår, det er dejligt at sludre og hun havde købt 2 gaver, som jeg glæder mig til at åbne i tilfælde af, at hun ikke får fri til den forestående fest for vores 2 små drenge.

...at jeg har 2 små glade og skønne unger og at jeg idag skal hente Max og vi alle 3 kører ud på Prebens arbejde og besøger dem.

...at hvederne til i aften er købt og vi 3 der kan spise den slags skal hygge med det i aften.

...at jeg har indtil flere kompetente fagpersoner omkring mig, der har været virkelig gode igennem lang tid nu.

...at jeg har fået modet tilbage og kampgejsten. Jeg VIL have det bedst muligt på mit abejde og herhjemme og jeg VIL gøre en indsats for at blive sundere og forblive en glad og lykkelig pige : )

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Go for It, Rikke! Solen smiler også til dig. kram

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, og jo mere jeg smiler, jo mere kommer der vel af gode sager i min retning..mon ik ; )

Michael sagde ...

Hvor bliver jeg i rigtig godt humør af at læse dit indlæg, Rikke, det drejer også sig om at finde alle de små dejlige glæder livet byder en, og det kan jeg læse at du er i gang med nu, i to var jo hurtige til at få det bedste ud af den situation at i "kun" var to tilstede i mødregruppen i dag.
Jo mere du nyder de positive ting i livet jo mere får du igen.
Knus herfra. Michael