19. april 2010

En dejlig weekend fik ende og starten på en travl uge begyndt...

Vores weekend var hyggelig med besøg af Farmor og Flemming og besøg hos "Moster Karen" alias min kusine igår. Denne uge byder på...Max bliver hentete af Farmor og Flemming og skal spise der i aften, jeg skal scannes i dag for min skøre mave og hvad dertil hører og have dommen..skal jeg igennem den der coloskopi-ting eller ej. I morgen skal jeg til kontrol i Glostrup og Mathias medfølger, så det håber jeg kommer til at gå. Sidst kørte jeg rundt i 45 min. efter en p-plads. Onsdag skal jeg først til babyrytmik og så direkte til MUS samtale på arbejde og papirerne er faktisk blevet væk og det er ret irriterende. Onsdag aften er jeg alene med drengene og der komemr farmor og spiser med. Torsdag skal jeg til mødregruppe og fredag skal Preben ud og bowle med arbejde og videre i byen. Lørdag skal jeg nok til Wheat-outlet og senere skal ungerne passes og vi skal til Moster Karens housewarming og 30 års fødselsdagsmiddag for kusinerne og Preben : )

4 kommentarer:

Gry sagde ...

Hold da op du har travlt! men det lyder da til at blive en spændende uge :o)
Det eneste jeg skal er i mødregruppe, og Olivia hoster rigtig meget så nu håber jeg bare hun ikke bliver syg, ellers bliver det bare en helt "hjemme-uge", men så kan jeg måske få tyndet ud i bunken med syning:-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Gry: Det er rart når der er lidt at skulle, men omvendt puha...jeg blievr jo helt stresset over tanken om en hektisk uge og jeg arbejder ikke engang. Man bliver vist lidt slap af at gå hjemme ; )
Jeg ønsker Olivia god bedring.

Kristine sagde ...

Så er den uge jo ligesom godt brugt....
Pas på dig selv.
Man skal ikke spøge med sådan en mave. Man kan have pokkers ondt og være rigtig dårlig.
Stakkels dig ;)
Kh
Kristine

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

kristine: Min mave har altid været sart og det kommer og går heldigvis. Her efter jeg blev mor første gang har jeg ikke mæret ret meget til det faktisk. Ugen ser voldsom ud, men heldigvis er det ikke heldagsting og det letter da lidt på byrden ; )tak for omsorgen. kram