18. marts 2010

Mathias lærer mange nye ting i disse dage...

Mathias er ved at være stor nu. Jeg er begyndt at træne ham i en tynd grød, for nattene er lange efterhånden, så jeg tror det er på tide ; ) Så kom hans nye sengerand med posten i dag helt fra USA og den er fiiin. Så i morges installerede Max og jeg den og nu efter bare 10 minutters pludren og småbrok sover han fint inde på Maxs værelse. Max giver udtryk for, at han egrne vil have lillebror derinde og det er måske ikke så sært, nu hvor vi er 3 der ellers sover i soveværelset - den lille ensomme dreng ; ) Så jeg er dælme spændt på natten der kommer, men det skal jo nok gå. Alt er til tilvænning oh nogle gange er det overraskende hvor fint det går med alt det nye der sker omkring de små : )

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder, Rikke, det er en meget smuk sengerand, Mathias har fået. Og hvor er han blevet stor!

mette b sagde ...

Sikke en sød sengerand. Og hvor ser han kær ud, når han sover...

Jeg X'er fingre for en dejlig og stille nat til jer.

Mine piger delte i øvrigt værelse til Ældstemin var 11 og selvom det nogen gange var træls om dagen, nød de det dobbelt om natten - så var de ikke alene :)

Klem fra
mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Ja, den er fin og ikke en jeg har set før. Tingene på den er syet på med fin blank tråd.

Mette: Ja, hen er så sød den lille mand. Putningen gik lige efter bogen og han nyder sengen allerede tror jeg. Et mirakel, når man tænker på vores kamp em Max og den skide seng ; )jeg tror de komme til at nyde det ja, det er jeg sikker på..

Kram til jer begge ; )

Jeannette Mariae sagde ...

Dejlige, dejlige dreng ;-)