12. februar 2010

Sikke en fest.....

..vi har haft nu i nat....åh ja åh ja åh!!!
Men det var nu med Max, der var inde hos os 8 gange indtil Preben måtte tale med store bogstaver. Han har haft den dille siden Mathias kom og nogle dage vildere end andre. Er du gal hvor er det frustrerende. Det er så også dagene, hvor Mathias hverken sover ret meget og længe om dagen og vågner 2 gange om natten, hvor han er sulten. Grøden er afprøvet, men det kan jeg se, at han slet ikke er moden til. Han må jo få noget vælling så. Jeg håber sådan på, at det mønster vender tilbage til det vi havde, for det gik lige så godt med ham den lille om natten..
Så i dag er jeg nok en zombie, jeg skal vist bare slappe af indtil Preben henter Max og vi alle tager ud for at handle til weekend, hvor min Mor også ankommer. Vi slutter af med en tur på McDonalds og så står den på X-factor i aften : )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Rikke!
Føler med jer!
Har haft det samme hele ugen med Malou som er snottet som bare...og hoster.
Jeg ligner udskidt æblegrød!
Godt det snart er weekend!

Nu må vores unger da være trætte...så vi voksne kan få noget søvn.....
God weekend til jer!

Malene sagde ...

Hej Rikke.

Vi havde samme problem med den ældste, efter vi havde fået nummer 2. Vi slæbte ham ind gang på gang, indtil vi accepterede at han nok bare havde brug for den kontakt om natten.
Vi sagde til ham at han bare skulle komme når han havde lyst.
Efter det kom han faktisk ikke mere.
Jeg tænker tit på om det er noget der kunne virke for andre... Om det bare var det han havde brug for at vide, eller det bare var et tilfælde at det lykkedes på netop det tidspunkt.
Det er måske værd at prøve.
Rigtig god weekend.
Kh. Malene

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Heidi: Ja, det er nu altid noget, at man ikke alene i verden med den der udskidte tilstand vi bevæger os rundt i i tide og utide : )
Rigtig God Weekend

Malene: ja, det lyder da som noget der må prøves. Så tror jeg han ekstradyne skal ligge inde hos os, så man ik behøver at han stjæler vores og han sådan selv kan putte sig der om natten. For det er SÅ træls at vågne fordi den store hodler fest, det er vist mest den lille på 3 mdr.s afdeling skulle jeg mene ; )