11. februar 2010

I dag er det en god dag...jeg kan mærke det!


Alting er nu lidt dejligere, når solen skinner. Humøret er i top på denne morgen. Afleveringen af Max går rigtig fint. Han sætter sig op i "vinkevasken"..alene og vinker til mig og så er den ged barberet. Det er noget der kan varme mit lille hjerte, for så er det bare lige lidt nemmere for os begge. Max vågner stadig et par gange om natten og jeg glæder mig til han begynder at sove en hel nat uden, for jeg kan sagtens mærke forskel på ham og det er 3 måneder, at han stort set hver nat kommer ind til os. Vi går ind med ham med mindre det er tidligt om morgenen, så putter vi os 4 på rad og række : )

Mathias har nu i 3 dage vågnet omkring kl. 1 eller 2 om natten og igen kl. 4 eller 5. Han er sulten og det tyder måske på, at jeg skulle prøve med noget grød i aften. Vælling prøvede jeg i forgårs, men uden effekt, for han sked så 2 gange den nat i stedet for og så ja....så opdagert man jo også, at man da godt kunne spise : ) Preben har været syg, så jeg har taget ham om natten, så det kan da godt mærkes. Men jeg må lige prøve om han er moden til skemad og så selvom han kun er 3½ måned.

I dag kommer mødregruppen og det er endnu en grund til, at dagen er god. Vi hygger os rigtig meget og det er afslappende og rart.

En anden ting der gør mig glad var et besøg far en ven igår, som vi så Ringenes Herre med og jeg glæder mig til vi skal i byen sammen her d. 6 marts. Ham og vores gamle veninde fra Mac tiden og så Preben og jeg skal spise sushi og på bar...Jubiii. Det bliver hyggelig og der er mere spændende til den historie, som i tids nok kan høre ; )

1 kommentar:

mette b sagde ...

Du må have en rigtig god dag :)