10. februar 2010

Et skridt mod vores børns fremtid

Vi var ude og kigge på Kvikmarkens privatskole igår og det var egentlig en fin skole og det hele, men ingen god mavefornemmelse og den skal man jo efter sigende have, i tilfælde som det her. Men i dag har jeg så sendt en ansøgning til Den Lille Skole i bagsværd, som virker SÅ hyggelig og har nogle af de værdier, som vi ønsker for vores drenge. Så et skridt er taget i retning af vores børns fremtid. Så det bliver enten noget der er meget anderledes end folkeskolen eller folkeskolen...ikke noget der minder om, for det var nok det jeg følte Kvikmarken mest kunne tilbyde go det er jo sikkert fint nok, det er så bare ikke det vi havde som ønske. da det jo er mig, der har skolebrillerne på..ja og pædagog brillerne også, så ved jeg også, at det er mig der er mest kritisk. Men vi havde det nu begge rimelig ens igår..heldigvis : )

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

I er i god tid :-)
Men det er svært at vælge skole til sine børn...

Jeannette Mariae sagde ...

Det er godt at være i god tid, synes jeg... Og godt har I har den fine mavefornemmelse. Det kan kun være til gavn for ungerne.

Peter her gik i privatskole, mens Henrik gik i folkeskolen. Jeg ville langt foretrække, at han havde haft samme skoleforløb som Peter.

Stort knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Vi er ikke engang i god tid, det er jo det vilde af det. Jeg synes det er vildt svært, især fordi jeg selv har erfaring med at arbejde i skolen og min skole er god synes jeg, så jeg har måske høje krav..

JM: Ja, man skal ikke kimse af førstehåndsindtryk og den gode fornemmelse i mavsen, den er meget værd : )
Tror der er meget forskel på privatskolen og det er nok ikke = det perfekte. Men det er jo aldrig helt til at vide før man kommer i gang og kommer inden for dørene : ) Lidt som en arbejdsplads. Kram