14. februar 2010

Ro i hytten

og bare rolig..ikke flere kritiske ord herfra. Jeg fik vist ro omkring det igår. Men tak for ordene jer der skrev : ) heldigvis er tankerne gamle, sådan at forstå, at de hører fortiden til og når de komemr er det kun på korte uanmeldte visitter ; )

I formiddags tog vi alle mand + min mor til Gentofte sø og benyttede os af en gratis glæde. Vi fodrede mågerne, der greb brødet i luften..vildt sejt og vi fik en masse frisk luft. Nu sover alle andre end jeg. Jeg har spillet lidt WOW og fået nyheden om, at min veninde Rikkes fly fra Milano er aflyst og aftenens biograf er reduceret til Preben, Thomas og jeg. Men vi må bare gentage det en anden dag. Jeg håber da bare hun kommer hjem, for sjovt er det da ikke at stå dernede og vente.

Så i aften tager vi i biffen og hygger os og mor passer ungerne. Min morfar ligger jo mere eller mindre for døden og derfor har hun været lidt nervøs for at komme. Men det er da ikke værre end vi tager bilen hjem, hvis der skulle ske noget. Så kører jeg og drengene med og så kan Preben komme senere. Men man ved jo aldrig hvornår et liv rinder ud..bare at det er tæt på. Nu vil jeg lægge mig på sofaen med min bog indtil alle vågner : )

1 kommentar:

mette b sagde ...

Åh, Rikke, jeg kender godt de huller, man snubler over engang imellem, selvom de er gamle og godt brugte. Og så er det bare godt at skrive eller snakke dem væk. Jeg får i al fald meget ud af at skrive...

Nu må du have en dejlig stille søndag og så håber jeg, at din morfar får lov at sove stille ind, når den tid kommer.

Klem fra
Mette