5. januar 2010

Så gik den dag...

..og ganske hurtigt gik det da også.
I dag har jeg afleveret Max, kørt til Herlev efter bleer mm., haft besøg af sundhedsplejerske, der skulle rutinetjekke min psykiske tilstand, hvilket var i top, jeg hentede Max og da Preben kom hjem tog vi til Buddinge, da vi måtte på apoteket. Nu vi var så tæt på, spiste vi på McDonalds og nu har vi alle 4 været i bad og begge drenge er puttet og sover nok lige om lidt.

I morgen venter igen en æang dag, da jeg skal til babyrytmik kl. 9 (puha tidligt op med os) og jeg skal på posthuset og have handlet også. I morgen aften skal jeg med sviger-mor, -inde og niece ind og se Skatteøen på Folketeatret. Så er vist med at komme tidligt i seng med een af de nye podcasts, jeg har downloadet. Jeg hører Ibens Harem fra P3. Igår var det Frank Hvam og jeg var flad af grin. Lå inde i vores seng med en sovende Mathias ved siden af og klukkede. I aften bliver det nok Martin Brygman og sikkert endnu et godt grin. Jeg er SÅ glad for min Ipod : )

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Hvordan gør du det med podcasts og hvad er det for historier, man kan downloade?

Godt du hviler på forhånd til i morgen... God aften til dig.

Jeannette Mariae sagde ...

Kære Rikke.
Tak for dine ord på min blog om Abrahams quote.

Dernæst. Jeg vil ønske dig en ritig dejlig onsdag med alle dine gøremål.

Knus fra Jeannette Mariae ;-)

Losarinas mor sagde ...

Det er dejligt at du trives rigtig godt :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

mette: Hvis du har en Ipod kan du finde dem inde udner Itunes store og der kan man klikke på Podcasts for oven, så kommer der frem fra både dk og udland. Du kan også abonnerer på f.eks. clement Kærgårds "Autogram" og vist også på noget med Obama, så mener Preben at de automatisk kommer over på Ipod'en når man synkroniserer. Men ellers tror jeg man kan finde drv. podcasts på f.eks. dr.dk og eller google det.

JM: Tak : )

Miri: Ja, det er en stor glæde.