19. januar 2010

Jeg er træt....


...træt efter en lang dag. Jeg føler ikke der skal så meget til mere, før jeg mister mig selv..mister glæden for en kort stund. De sidste par dage har Max snakket meget og det dræner mit hoved og jeg bliver så træt af alt den forholden sig til hele tiden. Han søger hele tiden vores opmærksomhed, som jeg synes han får meget af hele tiden. Så det gør mig træt. Tanker omkring den dårlige samvittighed i forhold til ham og tankerne omkring hvad jeg skal gøre, for at komme tilbage i den positive gænge igen. Mathias vil ikke sove og for lidt siden blev det for meget og så kommer tårene.. så kan jeg sku bare ikke rumme mere. men sådan fungere en familie ikke helt og jeg må bare håbe på, at han snart finder ro.
I morgen skal vi (Max, Mathias og jeg) til babyrytmik, lidt ambitiøst lige nu, men det er kun 45 min. Jeg er ikke så god til at tage ud med børnene, det er første gang. Det er virkelig noget jeg skal mande mig op til og som kræver en del af mig. Ved ikke helt hvad det handler om, måske bare det manglende overblik og måske fordi det er noget nyt. Men det skal nok blive hyggeligt. Preben kommer tidligt hjem og så tager vi mod Jylland. Der skal vi besøge min Morfar, der er...ja døende, vi skal besøge min moster, jeg skal til kiroprakter - det skal drengene også, jeg skal over og bruge gavekortet til kinesiologen,vi skal i Sea West i et døgns tid og bade, hygge mm. Heldigvis har vi 4 hele dage til det...heldigvis. Hyggelige og gode ting der venter. Så vi ses på søndag... Nyd jeres weekend : )

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Ha nu rigtig godt :-)

mette b sagde ...

Nogen gange skal der bare ikke meget til at vi fyldes op og at vi ikke kan holde til mere. Lad tårerne trille, giv dig hen, fortæl Preben, hvordan du har det. Han kender dig bedst og kan garanteret lægge sine arme om dig.

Kærligst, Mette

Anonym sagde ...

Kære Rikke

Som mødre kan vi altid havde dårlig samvittighed over et eller andet.. tror desværre det er en moders lod :)
Kan godt forstå du er træt! Det er hårdt med to små børn!

Jeg tror lille Max, snakker og kræver opmærksomhed, fordi han kan mærke mor er ked af det..børn er jo kloge, men selvfølgelig har han også den alder hvor de bare ævler konstant ( Noah er 4 år, han ævler hele tiden, jeg bliver sgu træt i hovedet) men han har det ikke for fremmede....

Det er godt og sundt at lade tårerne trille, komme ud med det! ( som Mette også skriver).
Fortæl Preben hvad du går og tumler med....

Pas godt på dig selv!
Kærligst Heidi

Christina Skarø sagde ...

Jeg ved så udemærket hvad du tænker på. Men det er helt naturlige følelser du har dig.. Max er den store og stadig lille. Bettemanden tager alt overskud - det er mega hårdt at være ammende mor. Og Max skal vende sig til sin nye rolle, Min store pige kom også først ud af busken efter nogle måneder. Så kunne man fornemme, at hendes tid var kommet. Og hvor havde jeg ikke overskud. Dårlig samvittighed og træthed fik også mig ned med nakken.. tror det bare er vigtig at lade det komme. Kram fra mig til dig...

Birgitte sagde ...

Kære Rikke.
I morgen kan du igen. Og rigtig god tur, lyder dejligt:0)