19. december 2009

Stemningsbilleder


Jeg købte stjernekastere i Netto i dag og det var lige så stor en glæde som en frygt og han smed dem et par gange. Så det gik ud over køkkenbordet : ) Læg mærke til teksten på blusen..Om det passer??? Oh yes. Igår aftes fik vi "tippis med dippis" og Max ham åd, der var jo nærmest mere dip end chips. da der så lige var en bundsjat tilbage tog Preben og jeg over. Lidt efter kom Max tilbage og kiggede ned i skålen og udbrød "æææjjhhh!!!" Gik over til mig.... Ej altså Moar, har du spist det hele? Preben spurgte Max hvilket nummer vi bor i og han svarer "Det ved jeg ik, Far" og Preben siger, at det jo er nummer 27 og Max siger "Nej Far, vi bor jo derhjemme" Børnelogik : )

Hjemme hos Faster Connie, hvor vi havde "lillejul" i dag med banko, risengrød mm. Mathias havde heldigvis en god dag og Max hyggede sig også, selvom det er svært at være med, da vi spillede banko. Men heldigvis har han en sød Far, der så overlod pladerne til mig og gik ovenpå med Max.

Min dejlige mand og bagved et meget sigende glimt af Max....Max har ALTID travlt : )

Igen sigende og stemningsfyldt. Jeg nyder en juleøl foran juletræet og ser drømmende ud. Jeg har nemlig fundet min indre nissepige og dermed julestemningen igen efter at have manglet den i mange mange år : )

Jeg ved godt at janteloven forbyder det, men så fanden tag mig da...jeg viser dette billede, fordi jeg vil sige med billedet, at jeg har det faktisk ret super godt med min krop, mit hår og alt. Det er bare fantastisk at have en vægt, der nærmer sig målet, en hårfarve der er min egen 100%..sund og langt...et længe ventet ønske. I kan godt nok ikke se det, men tøjet var bare så dejligt at have på og flot og så havde jeg nye (brugte) glimmersko på, der oser af MIG. Jo jeg føler mig sku hjemme i min krop og det er SÅ godt!! Det viser billedet..faktisk : )

Mathias som vi ser ham det meste af hans vågne tid. Bortset fra når han drikker, bøvser og når han en sjælden gang græder, for det gør han heldigvis ikke så meget. Hans smil er smittende og han kan vist smelte et isbjerg : )


Denne mobil er netop bestilt hos Fona og skal hentes på mandag. Jubiii. har længe bandet min mobil væk, da den ikke holder på batteriet ret længe og nu har jeg jo fået ekstra løn og de skal da bruges på lidt julegodt ; ) ja og så så jeg denne fede mobil her i aften og nu er den sku købt.

5 kommentarer:

Rikke M sagde ...

Hej søde Prik
Dejlige billeder. Og du ser knald hamrende godt ud. Både i virkeligheden og på billederne. Du kan sagtens være stolt og glad.

Knus fra den anden Prik

Lavendel sagde ...

Godt gået - Rikke, du ser fantastisk ud, men det vigtigste er sgu at DU føler det, så kan andre sige det 1000 gange. Det hjælper ikke hvis du ikke selv er tilfreds!! God forhjul!

Losarinas mor sagde ...

Dejlige billeder og det er da så fantastisk dejligt at du er tilfreds og føler dig hjemme i din krop :-)
Og Janteloven, gider vi ikke bruge mere af vores liv på- vel !

Jeannette Mariae sagde ...

Først - Sikke nogle skønne stemningsbilleder. Hvor er i dog en smuk familie.

Dernæst - Tusind tak for det søde julekort og julegaven. Jeg blev så rørt, at jeg begyndte at græde. Tak!

Jeg vil ønske dig og dine en rigtig dejlig jul, kære Rikke. Tak for alle dine søde kommentarer til mig på min blog. Jeg læser hver og en med glæde i hjertet.

Knus fra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Rikke: Tak, ihh altså. Hvor er du sød : )
Lavendel: Jeg føler det!!!! Du har nemlig ret ; )
Miri: Nej jantelovet sidder vist lidt for dybt i os, især da hos os jyder. Så pist væk med det stads ; )
JM: Ihh altså, 1000 tak. og det var da godt du blev glad for gaven, jeg tænkte at en and var sagen for en sand naturelsker : )Og ja...du har fortjent den. Selv glædelig Jul i engen, i får det sikkert SÅ hyggeligt med Antons første jUl und alles : )