9. december 2009

Fanme nej

Eneste mulighed er at jeg lukker bloggen for omverdenen og det gør jeg så måske, for så at skulle inviterer alle læsere. Men lader det lige vente lidt. Har nemlig ikke email addresser på alle der læser med og det synes jeg er lidt ærgeligt, for jeg falder jo tit selv over en blog ved en tilfældighed og det er jo sådan mange nye læsere kommer til. Så jeg holder mig til at skulle godkende alle indlæg inden de ryger på bloggen.

14 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Kære Rikke.
Der sker noget mærkeligt. Jeg står pludselig til at være blogejer af Mamalover. Er sikker på, at du kun skal invitere os som læsere og ikke som teammedlemmer. Men jeg kan da tage fejl.

Knus fra engen ;-)

Christina Skarø sagde ...

Hej Rikke, jeg er også blevet team medlem her på din blog - det betyder at jeg kan lave indlæg etc? Men hvad fanden er det der sker hos dig? Hvem er det, der ikke kan lide dig? Jeg forstår det ikke altså...

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

ahhh, prøver lige igen så. Er ikke lige så skarp til det her. Sikke et arbejde. Er bare så træt af kedelige kommentarer her og på vores hjemmeside, så jeg skærer alt fra hvor små fedtede synspunkter kan komme ind ; )

Christina Skarø sagde ...

Rikke du kan jo slå kommentarmoderation til, så kan du slette de dumme beskeder inden de bliver udgivet på bloggen.. der skal du selv godkende dem.. så kan du jo afvise dem du ikke kan lide?!

Anne Mette Møller Vork sagde ...

Kære Rikke
Hvorfor følger denne person med hos dig, jeg kan slet ikke forstå behovet for at nedgøre dig. Dine indlæg er skønne og ærlige og dine drenge er så søde og du gør et fantastisk arbejde som mor (og det er ikke altid nemt at være mor.) Jeg håbet, at denne tumpe snart graver sig ned og holder sig væk!
Kærligst fra Anne Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Christina: Det er allerede gjort ; )

Anne Mette: Tak, det var sødt skrevet og i lige måde. Det er nemlig ikke altid nemt at være mor, heller ikke altid nemt at være os ; )

Knus til jer begge

DiSign-Keramik sagde ...

Hej Rikke

Hvor er det træls med sådan nogle mennesker.

Lad det gå ind ad det ene øre og ud af det andet. Og lad være med at lade det påvirke dig, for så har vedkomne opnået det han ville.
Men det er bare så træls at man skal stå model til sådan noget.

Og forøvrigt er din lille familie så dejlig at kigge på, på billederne.
Skønne drenge du har. Og en sød mand.

Mange knus herfra med ønsker om en dejlig onsdag.

Dianna
DiSign-Keramik

P.s. Du får lige denne kommetar her på bloggen også. Tak for dit svar på mailen.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Dianna: 1000 tak for ordene. jeg holder også meget af min lille familie : )

Henriette sagde ...

Ja jeg blev altså også noget rystet over at læse forrige indlæg. Det er da helt vildt at nogen får noget ud af at skrive sådan noget. Jeg indrømmer at det også ville påvirke mig.

Det glæder mig dog at du nu har valgt at sætte dig ud over det, men jeg er med uanset hvordan du vælger at gøre det fremover;)

Mange knus og jeg holder skam meget af dig og din blog skal du vide.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henritte: Dejligt at vide og jeg kan sige det samme til dig :)

Losarinas mor sagde ...

Jeg kan slet ikke komme ind ?

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Kommentarene skal lige godkendes først, er det det du mener? For det har jeg lige gjort. Du må jo have været inde på siden ; )

Lavendel sagde ...

Godt, du ikke lader det kule dig helt ned. "Fanma nej!" Bliv ved, du gør det godt, søde Rikke! knus fra mig.

Anonym sagde ...

Hej Rikse
Skal vi snart hygge? Jeg holder tøsefest 2. juledag...noget med at drikke sig i hegnet og danse på bordene...Vil du med???

Kys fra Anna