17. december 2009

På farten...


Max i den nye t-shirt, som han synes godt om : )

Min glade dreng : )

Sne er bare fantastisk : )
Morgenen startede fint og jeg fik afleveret en meget begejstret Max, der var vild med alt det sne vi har fået. Derefter gik jeg direkte hen til min nabo, som jeg er i mødregruppe med og vi gik mod mødestedet og uha...det var dælme koldt + man skulle bruge kræfter, for der var ret meget sne.
Det var kanon hyggeligt i mødregruppen og isen er smeltet fuldstændig. Jeg var der fra 10-13.30. Mathias sov ikke ret meget desværre. Da jeg endelig kom hjem skulle jeg bare lige op og vende, så gik turen til min psykiater. Bilen skulle først  tøes op og det tog da sin tid med en sulten Mathias bagi. Jeg nåede til Lyngby i tide og han fik en flaske. Efter psykiateren var jeg nede og poste et par pakker og vendte så næsen hjemad. Det viste sig så, at der var dømt kaos i Lyngby. Det tog en time, hvor det plejer at tage et kvaters tid at køre hjem med en skrigende baby bagi og intet at stille op. Jeg er flad efter den tur, det siger jeg jer. Da vi så kom hjem fik vi mad og tog et bad, jeg fik lulle Mathias til ro, men det har ikke været nemt med ham i dag. Lige nu skriger han rigtig meget og sådan i ture. Jeg tænker kolik eller overtræthed. han bliver så nemt overtræt og overstimuleret tror jeg. Men jeg aner intet og er ret frustreret over det. Sådan her har det været de fleste aftener, hvor han er ked, her de sidste par dage. Jeg kan se, at han har svamp i munden, han er forkølet, har haft øjenbetændelse og hurra hvor det går. Nu må det gerne vende, så vi kan komme helskindet igennem den her første svære tid. For det er bare så opslidende. Gode råd modtages gerne : )
I morgen skal vi heldigvis til lægen og have gjort noget ved svampeinfektionen og så se hvad hun siger.

Denne her skulle med på turen til vuggestuen - bare en lille bitte snebold : )

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

En lille dreng i en snehvid verden :-)
Gør mig ondt for Mathias ...

mette b sagde ...

God bedring til Mathias-drengen. Det slider bare så meget og man kender jo ikke alle babys signaler og de ændrer sig jo også hastigt i det første leveår.

Skønt med sne for første gang??

Vevika sagde ...

Skønne skønne billeder af Max. Jeg ville ønske, at vi havde sne her! Glæder mig til at se Johannes' første tur i sneen :-)

Øv med lille Mathias. Forhåbentlig har lægen nogle råd råd, så I alle kan få lidt mere ro.