30. december 2009

Måske...


Jeg er lidt sørgmodig i dag. Trist...føler savn...

..måske fordi det er een af årets sidste dage og man sådan helt af sig selv gør regnskab og det kræver lidt arbejde sådan mentalt.

..måske fordi vi skal holde Nytårsaften alene med drengen og fordi jeg ikke har prøvet det før. Jeg har festet min del i årenes løb...ingen tvivl derom, men nu hvor jeg lige pludselig ikke skal, ja så kommer savnet. Det er jo klart. Jeg har været misundelig flere gange i dag og sure opstød af bitterhed har jeg sunket. Jeg er ikke bitter ellers, men jo...jeg er langsom om at finde mig selv i rollen som mor til 2, det er ikke noget nyt, at jeg skal have min tid til at omstille mig sådan helt og så mærker jeg rester af den bitterhed jeg med fuld drøm mærkede, da jeg var deprimeret ; )

..måske fordi jeg i disse dage tænker lidt for meget på fremtiden, flexjob, sommerferie, boligsøgning og det der med, at man ved hvad man her her på 2. med herlig udsigt og lys og det følger jo desværre ikke med i stuen, min fremtid med sclerosen..hvad skal der ske? Hvad skal jeg gøre, så jeg får det bedst muligt?

..måske fordi jeg har udviklet mig i takt med, at jeg blev mor første gang og jeg lige nu er i gang med at fordøje det sidste års hop op af den udviklingsmæssige stige.

..måske fordi jeg lader andres problemer og dårlige humør tynge mig også selvom det er helt skørt. Men det er nok det der gør mig mest ked af det. Når jeg mærker andres dårlige humør og tager det på mig. Men heldigvis får jeg tingene ud her...lige her...

Måske er bloggen mit åndehul i dag igen..måskeHeldigvis har jeg haft en dejlig dag med mand og børn. Vi tog til svømmehallen. Mathias' første tur og han nød det hele i fulde drag. Max og Preben rutchede og kom ind og vi legede alle mand i det varme bassin. Vi fik fritter og aftenen er også forløbet godt. Preben er inde og se Avatar og drengene sover og der har været stille siden kl. 21. Så måske..måske når jeg at få lagt alle mine cd'er ind i aften på den fine Ipod og endda få købt et par nye sange, jeg har luret på i tilfælde af jeg var heldig at få den : )

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Rikke

Du og dine Kære ønskes et rigtig lykkebringende nytår og alt det bedste i fremtiden!

Mange kærlige hilsner og tanker
Heidi

Henriette sagde ...

Kære Rikke.

Ja du ved jo at jeg helt modsat helst ville være fri for fest nytårsaften, men også at jeg altid bliver trist på denne aften. Der er nemlig masser af tanker om livet og vores helbred bla, der trænger sig på, men jeg kan sige dig at bla du har betydet en masse for mig dette år. At lære dig at "kende" her i blogland har glædet mig så meget, og bla kan jeg ikke takke dig nok for linket til boligsiden. Du er den direkte årsag til at vi nu er kommet så godt videre og at teenageren er flyttet i egen bolig.

Jeg ønsker jer alle fire en rigtig dejlig aften og glæder mig til mange flere indlæg i 2010 her hos dig Rikke :))

Du er både tankefuld og fuld af varme og fortjener bestemt alt det bedste i fremtiden.
Mange mange knus og kærlige hilsener
Henriette

Fru E sagde ...

Rikke, der kan være mange årsager, formentlig ikke kun én men en sammensurium af flere.

Håber du får en vidunderlig aften med Preben og drengene. Og så ønsker jeg dig det aller bedste for 2010. Må dine ønsker og drømme opfyldes uden for megen kamp.

Kram
Fru E

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Æblekinder: 1000 tak og i lige måde. Kram til dig ; )

Henriette: hvor bliver jeg rørt, det var søde ord og jeg er bestemt helt enig. Du betyder også meget for mig i bloglandet og i det hele taget. 1000 tak for det dejligt år : ) Kram fra mig.

Fru E: Ja melankoli skyldes nok mange ting, når jeg rammes. Rigtig godt Nytår til dig. Kram