21. december 2009

Årets korteste...

...men stadig en hyggelig og rolig dag...det er tid til at slappe af.
Nu er sweateren taget på og kvædetheen lavet. Jeg spiser mandler og chokolade og blogger...
Jeg kan se tilbage på en morgen, hvor Max er fuldt i vuggestuen - sidste dag før en dejlig lang ferie. Den tid hos neurologisk ambulatorium, som jeg glemte d. 17 er rykket til d. 11 januar. Jeg har fået snakket med min sagsbehandler og hun går i gang med at hente de lægelige papirer her i midten af januar, så jeg kan få undersøgt om jeg er berettiget til et flexjob. Hun virker meget positiv omkring det hele : )
Sutteflasker er vasket og kogt, vand til modermælkserstatning er ved at køle af, opvaskemaskinen er tømt, vasketøjet lagt sammen og på plads og nyt hængt op.
Når alle er kommet hjem i eftermiddag, så skal vi til Herlev og hente min nye telefon, handle lidt ind til Jul og jeg skal have sendt noget jeg har solgt på trendsales + Mettes giveaway gave. Det må jeg snart holde igen. Jeg har flere bøger liggende, som jeg ikke får læst eller har læst og de kunne måske udgøre næste giveaway ; )

8 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig dag. Her har jeg forældrebesøg en sidste gang inden jul.

Om formiddagen nytårsaften kommer de igen, men så skal de have støtte derfra og vi skal ikke mere være til stede, når de er her.

Håber det går, for han er så ked af det, når vi ikke er der.

Fortsat dejlig dag til dig og dine. Jeg er superglad for din gave. Endnu engang tusind tak.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Puha, stakkel lille Anton. det er sku da grove løjer. Går det ellers godt med det hele? jeg ville sådan ønske barnets tarv var 1 prio. Men det ved jeg jo godt, at det ikke helt er sådan : )

Camilla... sagde ...

JA, det er nemlig årets korteste dag i dag... og fra nu af bliver det langsomt sommer. Det fik Ida afvide i dag og hun mente at hun så godt kunne få hendes lyserøde blomstrede sommerbukser på imorgen (:
Lyder som en hyggelig dag du har i vente!!

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære Rikke!

Kærligst Camilla

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Camilla: ja så hurtigt går det nu nok ikke...desværre : )Ikke engang i disse globale krise tider.
Rigtig god Jul til dig, Camilla : )

mette b sagde ...

Det ser ud som om, du nyder dagen!

Jeg vil X'e fingre for dit flexjob, da det kan være en kæmpe lettelse for dig og jer som familie.
Lige nu er jeg selv i flexjob, men min psykiater mener, at jeg skal indstilles til pension.
Det er nogle store tanker, man gør sig, når ens arbejdsevne ikke er, som den engang var. For mig har det været en stor sorg at skulle igennem, men nu kan jeg efterhånden mærke på mig selv, at det må være det rigtige.

God dag til dig.

KH Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Mette: Jeg kender det jo, det emd sorgen over ens tabte kunnen. jeg er et arbejdsmenneske og det er ganske arveligt, for resten af familien er lige sådan. jeg knokler normalt indtil jeg ik kan rejse mig, men den går ikke mere og jeg vil heller ikke være med til det mere..så langt så godt og som du siger hvis der er en fagperson der mener det er bedst for dig, så må man også lytte med mindre det er helt galt med dømmekraften og prise sig lykkelig over, at det så ik er noget man selv skal kæmpe for : )

Henriette sagde ...

Søde Rikke. Jeg syntes det lyder godt med den jobplan. Og at du hygger med chokolade er jeg jo også helt tilhænger af.. hihi

Kan du nu fortsat have en dejlig mandag og glæde dig til at det snart er juleaften. ;)

Mange knus
Henriette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: : )