4. november 2009

Udhvilet og med en hyggelig dag i sigte


Mathias havde lidt kuller igår aftes. Kunne slet ikke finde ro og til sidst gik Preben tidligt i seng sammen med ham og da jeg kom ind lå de arm i arm under Prebens dyne. Det var vist det han trængte til - lidt krop og nærhed. Han spiste godt i nat og i morges og jeg føler mig også udhvilet og frisk efter de sidste par dages hovedpine og influenza symptomer. Nu har vi alle været nede med Max og vise Mathias frem og han sover nu inde i vores seng mens vi begge sidder foran hver vores computer og nyder freden.
Molo holder lagersalg i dag på Østerbro og der vil jeg køre ud en tur senere. Preben bliver herhjemme med Mathias og slapper af. Ose og shoppe er nemlig ganske afslappende synes jeg og i ved jo at loppe/lagersalg er nær paradis for mig, så det glæder jeg mig til.

Preben og jeg er i gang med at lave mad-ugeplan. Vi har gjort det før og det er besparende og dejlig at komme overskue hele ugen på den måde. Vi har så en fast grøddag, suppedag og pasta med tomatsovs dag og resten er sådan mere frit. Men kødløse dage 3 gange mindst og gerne en med fisk. Så den ser ud som følger:


Mandag: Flæskesteg hos Svigermor

Tirsdag: (fik vi risengrød)

Onsdag: Wietnamesisk rejesuppe

Torsdag: Stuvet hvidkål og frikadeller og revet gulerod

Fredag: Spaghetti og tomatsovs (hos Lennart og co.)

Lørdag: Hakkebøf, hjemmelavet bearnaise (Preben skal prøve det for første gang) og fine ærter

Søndag: Hjemmelavet pizza


Nu skal der bare købes ind og så skal man ikke tænke mere over det : )

3 kommentarer:

Henriette sagde ...

Ihh Rikke, det er da fedt at du lige lægger planen her, for så kan jeg jo kopiere dig hihi.

Jeg har selv svært ved at overskue at få planlagt sådan en hver uge, så jeg tror vi skal have det samme i aften som I. Herligt herligt :))

Knus og fortsat hyggelig dag hjemme
Henriette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

ja, vores suppe er super god, hvis du vil have op skriften så er den som følger...
Svits løg i karry, tilsæt fl. hakket tomat, fløde og væden fra abrikos og rejer tilsættes (evt. fiske boullion) og simrer i 10 min. Til sidst varmes abrikos i tern og rejer med i et par min. Det kan blendes før abrikos og rejer tilsættes, men behøves ikke : )Man kan selv vurdere hvor meget. Men den er super nem og alle vil have opskriften... også dig ; )
Serveres med brød.
Dejlig varm suppe på en kedelig dag. Bon appetit

Losarinas mor sagde ...

Godt i nyder den lille fyr og skaber ro og glæde og overskud omkring jeres lille familie :-)