3. november 2009

Det har været en hård dag....


...og det er der flere grunde til. Det startede nu fint med, at jeg gik ned med Max og sagde, at jeg ville hente ham sammen med Mathias senere. Vi kørte derefter ind og droppede mig af hos frisøren og Preben og Mathias kørte kødbyen med vores knive til slibning. Jeg blev klippet rigtig fint, meget mere frisure end jeg plejer...hvis det giver nogen mening : )
Så kom Preben ind og mødte mig inde i byen, vi spiste på Sams bar...ikke ligefrem noget vildt fancy pancy, men okay mad.
Siden igår har jeg haft det som en omgang influeza var på vej og mit hoved værker og kør skide ondt og så...ja....det gør ondt i bundet af mig. Jeg får ikke noget smertestillende mere andet end hvad jeg selv har, så det gør lidt nas faktisk. Så det blev derefter. Turen hjem tudede jeg, for det var bare lige for meget og det er nok en meget normal reaktion. I morgen skal vi ingenting heldigvis. Jeg missede min psykiateraftale her i dag, fordi jeg har skrevet det er i morgen (???) Så hun ringede og troede jo jeg var blevet syg igen måske eller noget. Jeg har det heldigvis godt og kan sagtens vente til vi har aftalt en ny tid.
Vi kørte hjem igen og så kom kabelmanden og vores internet kører nu uden problemer og det er første gang i 3-4 måneder. Vi har haft det slutte forkert til og derfor har det kørt lidt on and off. Da jeg var rigtig skidt og trængte til en lur, gik jeg ind og lagde mig med Mathias i en lille time og orkede ikke turen ned til vuggestuen efter Max. Preben hentede ham og måtte skuffe de håbefulde piger i vuggestuen og nabostuen. Mathias var ikke med - øv øv.
Max og Preben kørte i Netto efter mælk til risengrød og ria ala mande og havde lidt hyggetid. Lidt senere var Max så med mig i Harald Nyborg efter et nyt netkabel og jeg må jo lige erkende, at jeg egentlig ikke er så god til at tage ham med på sådanne småture, som han elsker. Det er mest Preben. Jeg føler ikke jeg kan overskue det og faktisk gik det nu ret så fint i dag. Han er nemlig vild med steder som Silvan og Harald Nyborg. Totalt Byggemand Max, når vi er der. Så jo SKU, du kan godt, Rikke.

2 kommentarer:

Henriette sagde ...

Selvfølgelig kan du det Rikke, men jeg må da også sige at det har været et dagsprogram der ville noget... Jeg kunne slet ikke selv have præsteret så mange ting på een dag og jeg har ikke engang lige født en baby!

Husk nu søde Rikke at passe godt på dig selv, og tage nogle stille dage også ik..

Mange knus og kærlig hilsen
Henriette. :)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Sådan en dag bliver det i dag. Jeg har vist altid været et energisk menneske, når energien eller har været i det hjørne. Har nemlig den medfødte fejl, at jeg SÅ nødig vil gå glip af noget. Noget Max har arvet ; )Men i dag er vejret til indesysler og Mathias er rolig og sover lige nu, så det kan lade sig gøre at afkoble lidt ; )