12. november 2009

En stille dag

Heldigvis har dagen være rolig. Vi har handlet, Mathias og jeg fik en lur, haft besøg af faster Connie og Kusine Bianca i en times tid her sent eftermiddag. Jeg fik lavet en lækker ret ala Rikke i stegesoen. Uhmmm, længe leve stegesoen, den må vi da have frem noget oftere. Vi fik mandelbudding til dessert og det var guf synes Max. Jeg tog Max med i bad og det var hyggeligt. Lige nu sidder Preben og synger sange for Mathias.
Igen har den der influenza lignende tilstand ramt mig her sidst på dagen, har frosset, haft lidt kvalme og hovedpinen startede allerede midt på eftermiddagen. Ingen feber og ellers ingenting. Nu har jeg haft det siden forrige mandag. Så jeg tog en depot gigtpille og en panodil og har det okay nu. Ellers er der ikke så meget at fortælle. Livet foregår meget i nuet med sådan en lille baby og en storebror. Man skal lige ind i en rytme og på onsdag skal jeg have begge drenge op og Max skal i vuggestuen, så der skal der igen integreres nye vaner. Jeg håber det går godt ; )

5 kommentarer:

Fru E sagde ...

Der er nu noget over de dage med roligt tempo. Det skal nok gå med at få Max i vuggestue igen :-)

Madame sagde ...

Rigtig god bedring, Rikke! Jeg synes det er så flot, at du klarer at opleve så meget som nybagt mor. Det lyder rigtig hyggeligt!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Fru E:
Han er nu også i vuggestue nu, men forskellen er at jeg er alene på fortet om morgenen og mit overblik og overskud er lidt sparsomt ind i mellem ; )
Madame:
Ja, egentlig er vores overskud ret stort trods alt. Jeg har sovet middagslur 2 gange iog det kun pga. af hovedpine. Ellers har jeg ikke haft brug for det. Men Mathias sover også meget og det giver jo lidt ro : )

Anonym sagde ...

Husk nu jeg har lovet at være standby og hjælpe eller bare være der. Jeg troede Prebens første dag var tirsdag! Vær aldrig bange for at trække på os, vi siger fra hvis det kniber, har vi jo aftalt. Kram Farmor

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Farmor: Jeg ved godt, jeg bare skal sige til. Jeg er ikke så skide god til at bede om hjælp, men det må jeg jo blive. Jeg synes tit i har så meget at gøre med pasning og vi er jo 2. Men det er dejligt at vide. Preben har også fri tirsdag, da man åbenbart har 2 uger + den dag jeg fødte. Det vidste vi ikke før i forgårds. Så det er jo dejligt.