11. november 2009

30 faste læsere

Jubiii - så har Mamalover 30 faste tilhængere, plus dem der ikke har en blog og skriver anonymt og der er da 3 jeg ved af : )
Egentlig havde jeg skrevet et lidt længere indlæg om noget, der har holde mig vågen i nat og som har irriteret mig. Men jeg vælger at prøve på at lægge låg på det nu og tænke på noget andet. Jeg har i forvejen hovedpine og vil bare gerne tænke på noget andet : )
Derfor vil jeg glæde mig over 30 følgesvende her på bloggen.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god dag søde Prik. Dejligt at I alle 4 er hjemme og hygge i dag. Og så håber jeg i øvrigt ikke, at den nye billås er alt for dyr. Hils.

Knus Prik

abildjyden sagde ...

Det er godt du kan finde noget at fejre, for det er jo nok ikke derfor du ligger søvnløs. Tillykke med 30 faste læsere.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Prik: Heldigvis kommer det ik til at koste meget mere end 1500 og det er da også nok, på lørdag skal vi nok af med 6500-7000 og oveni det en service. Så 10.000 koster en 3-4 års bil lige.
Abildjyden: Nej, Mortensaften hos moster og onkel, det var der mine forældre fik en del kritik, fordi min far har ikke været i deres lejlighed og han er nu heller ikke så tit her hos os. Men sådan er min far nu engang. Så fik den med sarkasme og de kunne da bare købe en gps, så de kunne finde vej, eller et kort. Min far er snart 73 og bryder sig ikke om at køre herovre og det kan jeg da om nogen godt forstå. Så dur min mor ikke til at tale om følelser og dte ved jeg sku godt, men jeg har intet problem. Jeg tvinger hende nemlig til det og det kan jeg sagtens. Men prøv at tænk... Ikke særlig fintfølende overfor mig. Men det er min onkel, han er bare så strid. Jeg blev så gal på ham. Heldigvis fik jeg sagt nogle ting på de rigtige steder. Fik forklaret min moster at mor skal herover fordi jeg skal skånes lidt her i starten og så skulle de køre herover weekenden efter fordi de bliver budt på middag. 3 timer og 800 kr. Det er sku da utroligt at hun kan blive så pissed over det nej. Historien er lang og det her blev rodet, men jo...det holdt mig da vågen.