26. oktober 2009

Suk!

Ja, det er vist hvad jeg kan bidrage med, for her sker der jo intet nyt. Jeg har været med min svigermor i ballerupcentret og handle. Jeg tror, at Maxs pakkekalender er færdig nu og det er jo dejligt. Jeg må sige, at jeg er ved at miste tålmodigheden. Jeg er efterhånden bedøvende ligeglad med hvordan han kommer ud, men bare han gør det, for det er bare så træls at vente og vente. Især fordi det hele er så spændende og bliver så anderledes, for det gør det bare, når vi bliver 4 i familien. Så jeg vil nok færdigegøre min fine lilla halsklud med lidt hæklet kant og et par palietter og perler. Så vil jeg spille WOW, have plukveer og jag uden det ellers betyder det mindste og vente...bare vente : )

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Hej - Rikke det er som en lille pige juleaften...uh hvor er man utålmodig! Start på et babytæppe i retstrikning og baner dvs slå 30m op og strik ret til det er så langt, du vil ha' det, lav en mere, og en mer osv til det bliver så bredt du vil have det - han er født inden du bliver færdig, og du vil ærgre dig, for du får nok ikke så meget tid til at strikke når han er der ! solskin på din dag sendes

Losarinas mor sagde ...

Den søde ventetid......
Lavendels ide er skøn :-)
Er du gået over tid, eller er du bare så træt af at være gravid ?

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: Ha ha, jeg hvad man ikke kunne nå, har faktisk et hækleprojekt i gang, et tæppe. Men er kørt død i det. Nu må det være halskluden der skal være færdig. Synes mind lænd er strid i dag...så måske et godt tegn ; )
Miri: Er gået 5 dage over tid og jeg er træt af at være gravid eller træt af at vente på alt det jeg går og er lidt spændt på og lidt bekymret for. Spændt på at se hvordan det hele kommer til at gå, nu hvor sidste omgang var så hård ved vores lille familie.