25. oktober 2009

Endnu en dag....


...gik der i venten på Lillebror. Vi har nu ellers haft en rigtig hyggelig dag. I formiddags fik jeg så lyst til at besøge vores søde venner Jannik, Maria og Ida-Marie og tagfe nogle af de boller med, som Max og Preben bagte igår. Det var de friske på.
Jeg gik bananas med støvsugeren i formiddags og fik ryddet lidt op, strikket lidt og forsøger da at sætte noget i gang uden det har den mindste effekt.
Efter Max havde sovet, kørte vi på visit og det var rigtig hyggeligt og lige hvad vi trængte til. Vi gik en lang tur og det har jeg jo ikke gjort i lang tid, men det gik nemt og uden de store problemer rent kropsligt. Igen kunne det måske skubbe ham lillefemsen lidt længere sydpå.
Nu har jeg set forbrydelsen og den var som de foregående søndage vildt spændende. I morgen kommer hverdagen igen og dagene går stille og rolig uden planer, fordi man bare er i venteposition. Jeg er født d. 26 maj. Mon ikke han kommer i morgen : )

2 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Ha ha jo selvfølgelig kommer han i dag - jeg skal se forbrydelsen her til morgen med kaffen, tror jeg. Held og lykke med dagen- knus ps jeg er født den 25.maj!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: Det er min niece også...Go' dag. Jeg deler fødselsdag med kronprinsen, så det er nemt at huske..Knus