1. oktober 2009

Nåh, det er sådan stress føles...

... for det sku længe siden vi har været så tidligt ude af døren. Vi havde jo som skrevet gæster igår og jeg kan da sige, som en formildende omstændighed, at deres baby ikke skal opereres med mindre den ene nyre sætter ud eller der går infektion i den, for indtil da vil man lige give det en chance. Den anden nyre ville nemlig have været vokset og kompensere og det har den ikke gjort, så det er jo good news.
Max kom i seng 21.30 efter en hård dag med knap så meget overskud, da Elliott var med hjemme og en ordentlig grædetur et par gange både da og dengang han så skulle i seng. Han sov i løbet af ganske kort tid, han var vildt smadret. I nat har han så været oppe 4-5 gange med ½-1 times mellemrum og kom ind i morges og lå i ske med mig en halv times tid. Preben tog bilen på arbejde og havde derfor tid til at lave havregrød og give ham tøj på, så han lige kunne sove det længere. Nu er han taget på tur til biblioteket og se teater. Jeg håber han får en rigtig god tur : )
Kl. 9.45 kommer min Svigermor og henter mig og så går turen til byen, hvor jeg håber på at kunne finde en vinterjakke til Max på et lagersalg med mærketøj ; )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Det er så svært, når de bliver overtrætte og kede af det. Vi havde også den helt store tur med Anton i går aftes. Han lider jo desværre af stress og der skal ikke så meget til, før det går helt galt.

Puha... det var virkelig om at holde balancen.

God dag, kære du ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Max bliver sjældent vrøvlet,når han er længe oppe. Heldigvis. han tuller rundt og hygger sig. Han er knap så god til slik, der skal næsten intet til før han bliver helt speedy conzales. Men igår var han bare SÅ træt af mange årsager, så i dag skal han bare hygge sig, når han kommer hjem i et roligt tempo, sådan har han det nu engang bedst. Jeg hader faktisk når vi er hos visse dele af familien, at de så siger, at det er nok Mor og Far der ikke vil have, at du det og det Max. Ellers din Mor siger du er træt Max, mens jeg sidder ved siden af og kunne eksplodere, for det er jo ikke for sjovt at jeg er hans Mor, jeg skal jo hjælpe ham, så han ikke bliver umulig og har det skidt og helst inden det sker. Det kan du godt høre jeg har tænkt meget over, ik : )