22. oktober 2009

Lillebror, lillebror...hvor er du?

Jeg har lige været til jordmoderen. Min svigermor kørte mig derop, fordi Max er med Farmand på arbejde i dag. Der var ikke meget nyt. Den lille vejer omkring 3500-3600 g. nu. Ellers intet nyt på den front. En nat med 3 timers søvn, men jeg er faktisk ikke træt fordi jeg nok var lidt ovenpå i forvejen fra forrige nat, hvor jeg fik sovet en masse. Jeg har snottet ret meget i nat, haft voldsomt mange plukveer og ondt i lænden. Hvis i skulle være i tvivl, så er det en skrøne, at barnet i maven bliver stille før storm. Min jordmoder maner alt i jorden af den slags. han kommer når han kommer og han har intet begreb om stille eller storm. Liv er godt og det skal der helst være helt op til, siger hun. Så altså ingen løsnen hinder, naturen får lov til at gå sin gang og sådan har jeg det nu også bedst. Jeg er lidt en kontrol-monster og det her er sundt for mig. En fødsel er noget af det, der kan ryske lidt i mig og fortælle mig...fanme nem, Rikke-mor, du styrer ikke en skid her, så læn dig tilbage...stig på toget og så kører vi : ) Skræmmende, men vildt befriende bagefter og en af de mest fantastiske oplevelser, jeg kan forestille mig.

7 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

For mig er fødsler den største åbenbaring, vi kvinder kan opleve. Så smukt, rørende og edder hårdt!!!

Og lillebror, ja han kommer selvfølgelig, når han er parat. Så nyd dagene, kære du ;-)

Rosas roulade sagde ...

Det er virkelig en skrøne. Begge mine lavede gymnastik med fuld stræk og bøj lige til det sidste. De havde begge navlestrengen fastmonteret rundt halsen... Liv og glade dage derinde i maven åbenbart! ;)

Ældstemand satte sig aldrig ordentlig fast. (Hvad kalder man mon dette på dansk?) Det betød, at han lavede akrobatik til sidste sekund, og da han kom, kom han flyvende! Og det er ikke løgn!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Glæder mig til den rørende del : )
Rosa: Så kommer lillebror nok også ud med fuld musik, han står heller ikke helt fast nemlig : )

Lavendel sagde ...

Det gjorde min datter heller ikke - det er ikke altid de gør det 2. (og så videre gang)- men tænk på at nu ved du i det mindste hvor du har ham!!

Madame sagde ...

Ja, det er en utrolig urkraft vi har i os Rikke - dejligt at du tænker på det på den måde.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone & Gitte: Jeg har lige siddet og tænk på, at skide være med smerten, for denne gang ved jeg jo at jeg godt kan og jeg burde være blevet lidt bedre til det endda og så det der kommer lige bagefter. Lettelse og så den varme, glatte og fine lille nøgne krop man får op på maven og kan studere og se hvordan ser ud. dete r noget helt specielt ; )

Christina Skarø sagde ...

Den søde ventetid :-)
Min Ida holdte fest konstant.. min mave arbejdede en månede i forvejen, inden forløsning. Det er ikke til at regne med, hvornår det bliver. Og plukveer - dem havde jeg fra uge 18... Det er kname i orden med tålmodighed, hvis man ejer det :-) Jeg følger med i din følgeton hver dag... Stort knus fra.C