11. oktober 2009

Inspiration bliver til påmindelse og taknemmelighed.

Det er hyggelig at tale med andre kvinder og min venindes søster og veninder er ingen undtagelser. Det er altid til stor inspiration at dele erfaringer og livsvilkår med andre. Det bliver også til en påmindelse om, hvad man selv har og hvad man skal værne om. Men også hvor taknemmelig man skal være. Man stadig skal husket intimiteten, magien og huske at lege sammen, så man har de der små stunder at grine af og ikke mindst glæde sig over noget man har sammen. Det var hvad jeg fik en reminder om igår. Men også en reminder om, at jeg har ændret mig, blevet mere selvsikker på nogle planer og mere skrøbelig på andre. Nogle af de ting jeg har gennemlevet med Preben og før Preben gør mig flov og jeg ved, at jeg på ingen måde kan ændre det der er sket. Jeg kan kun glæde mig over min lille familie, hvor vi kan tale sammen, grine sammen, dele glæder og sorger og hvor jeg har 2...snart 3 søde drenge, som jeg ser op til, er stolt af og elsker af hele mit hjerte.

4 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Du har så evig ret...

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: : )

Henriette sagde ...

Åh Rikke et smukt skriv. Jeg føler mig så ramt af sådan et skriv, fordi jeg selv har så meget at glæde mig over, og så alligevel... Syntes der er ting (detaljer) jeg savner så forbandet meget at jeg får helt tårer i øjenene bare ved at skrive dette. Du rammer så præcist gør du. :) Tak for det.

Mange knus Henriette ;))

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Jeg får det fysisk skidt over de ting, jeg ville ønske jeg kunne tage tilbage og føler mig bare som en skidt person, når det kommer op til overfladen - selvom det er mange år siden nu. Jeg har i mange år kæmpet en hård kamp med mig selv, med mit seksuelle væsen og med at være den bedst mulige Rikke. Elske mig selv. Hver dag er ikke en kamp mere, men jeg skal altid være opmærksom så jeg ikke får lullet mig ind i at det er helt okay.... at jeg ikke behøver at gøre noget og JO det gør man...hele tiden. Der skal hele tiden arbejdes på alle livets forhold, det er jeg nået frem til. Derfor priser mig lykkelig og er glad for at jeg opsnapper det inspiration der byder sig : )
Knus og tanker til dig : )