24. oktober 2009

Hyggelig lørdag

Til fødselsdag igår. Max havde vist fået øje på en der skulle charmes : )
Puha, jeg havde taget uld tights på og havde det godt nok varmt...Max charmer endnu mere ; )

Jeg skulle i kælderen efter ragpluks her i dag og fandt en stor pose fyldt af gode sager. Jeg fandt små perler i massevis, små tuber olie og acryl maling, pensler, mini-stafeli og masser af sytråd i alle regnbuens farver, så de kom ned i en kurv og står nu i stuen.
Så er puslehjørnet endelig helt færdigt, der manglede lidt hygge og plads til bleer. Hylden fandt vi i IKEA i dag til omkring 80 kr i alt og luftballonen var da heller ikke til at stå for. Den var kun i rød, men der skal da også lidt farver til ind imellem. Så har drengene hver deres kurv med undertøj, body, nattøj og strømper. Lige det mest nødvendige, resten er i kommoden på værelset. Vi har 2 lækre håndklæder - oprindeligt en til Preben i lyseblå og en til mig i lyserød, de agerer nu underlag. Mest det blå....men det er så lige til vask nu ; )
Ellers er dagen gået med, at Preben og Max har bagt lækre boller, IKEA-tur og et smut i
TOYS r US, hvor vi et par gange bare er gået op og kigge og Max elsker at fise rundt og lege. Vi fandt en Lamaze-elefant, som Lillebror får af os i Julegave. Han skal da lige have lidt, men er jo i virkeligheden ret så ligeglad. Nu sover Max og Preben og jeg vil hygge med boller og "Bourne Ultimatum", som er en fed film...ja, det er de alle tre nu. God Lørdag derude : )


2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Nu er det Søndag- god morgen :-) Håber du også får en god dag i dag.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Og rigtig god søndag til dig : )