23. september 2009

Så kom posten...

Godt nok i forkert rækkefølge. Men endelig kom mine indkøbstasker og dermed et af mine bidrag til miljøet. De 2 sæt tøj fra Bobleby fik jeg også ind af døren. En dragt fra kaloo og et fra Joha til i alt 270 kr. med porto, dejligt med udsalg : )


6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Herlige ting du der har fået. Jeg elsker selv når posten kommer, især efter at jeg er begyndt at strikke.. jeg bestiller nemlig masser af garn fra nettet og sikke en dejlig oplevelse det er når det endelig ligger der i sofaen og jeg kan kigge på og røre ved det. :-)

Udsalg er fedt, og jeg syntes virkelig den senere tid, at du har fundet så mange gode ting til baby.

Hurra det er en god dag.
Knus og pas nu på dig selv ik ;))

Losarinas mor sagde ...

Åh, det er som juleaften , når posten brunger pakker :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jeannette Mariae sagde ...

Skønne ting - til lykke ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Tak : )Kram til dig

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Jeg er også glad for de gode fund jeg har fundet til Junior. Jeg er TIL mærketøj, men endnu mere TIL billigt mærketøj ; )
Vi har nok også efterhånden indkøbt det meste nu til den lille nye, nu skal det bare til at finde sin plads og måske skulle jeg kaste mig ud i noget vildt, nemlig at samle hans seng. Det kunne være hyggeligt at få den stillet op og se hvad den efterlader af overskydende plads i soveværelset. Lige nu er det ene hjørne samleplads for ale udstyret og det roder : ) Jeg har siddet på min flade i dag, bækkenet er bare helt tosset. tror egentlig bare det er efterveer og ikke blivende, så jeg slapper af så godt jeg kan.
Kram til dig

Miri: Ja, det er nu så dejligt at åbne døren til en postmand med pakker under armen, han kunne lige så godt si "HO HO HO", men jeg har nu godt nok selv betalt ; )
Knus fra mig der juler lidt ; )