6. august 2009

Så er jeg klar til afgang...

..dog næppe med denne model, men for at blive i gårdagens stemning lidt endnu, så kunne det da være hyggeligt, hvis det var den her der holdt på hovedbanen.
Jeg stod op sammen med Preben og fik spurt madpakke og pakket det sidste. Der skal jo være lidt underholdning til sådan en tur - især hvis planen om en lur i toget skulle slå fejl. Max og hans Bedster kommer kvart over ni og så kører de os til toget. Indtil videre er der ikke mange planer i Jylland. Jeg skal til kiroprakter her i eftermiddag og jeg glæder mig til at få sat kroppen på plads. Noget alle skulle unde sig selv en gang imellem. Jeg giver 200 kr. hos Helle og kan få 70 kr. refunderet fra Danmark. Hun holder også til i Gilleleje ind imellem. Jeg gør det mest forebyggende og så er Helle 100% sukkerfri og økologisk, så man får altid en peptalk hos hende.
Ellers ved jeg kun at jeg nok skal besøge min brors familie og min moster og onkel på et tidspunkt og Anna og jeg har en date på mandag, hvor vi skal hygge med børnene : )
Godt der kommer til at ske en del, for jeg kommer godt nok til at savne Preben. Heldigvis har jeg Max med og lillebror med, det er da 2/3 af mine søde drenge : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Ser I har haft den dejligst kærestedag. Sådanne skal man altså have en gang i mellem.

Kan I have en rigtig dejlig tur - dig og lillemanden ;-)

Losarinas mor sagde ...

Rigtig god ferie :-)