20. august 2009

Her sidder jeg i det dejlige vejr....

...men der var lige så meget der optog mig. Jeg var til Jordmoder i formiddags og snakkede med hende om selvhypnosen, som jeg har gået og luret på. Nu har jeg så mailet til den jordmoder, der ved noget om det med mine spørgsmål. Spændende.
Så er vi inviteret til først navngivning hos Mies Holger og nu i dag kom invitationen så fra Jannik og Maria til Ida-Maries barnedåb og det er selvfølgelig samme dag. Men med lidt justering i tidspunkterne når vi det hele. Så vi skal feste fra kl. 12 -), så det bliver en lang dag. Dejligt. Max kan sove udenfor kirken håber vi. Ellers må vi bare putte ham ude til frokosten ved Ida-Maries fest og så går vi derfra ved 4-tiden og kører videre til navngivning i haven hele aftenen.
Jeg har så siddet og bestil gaver over nettet i dag og fandt noget meget fint synes jeg.
Har også mailen med een af Mies veninder, der for nyligt har fået sclerose og kommet med gode råd. Så nu er det jo snart tid til at hente min søn. Ud i solen med mig. Når Preben kommer kører vi til Lyngby og henter gratis gaver hos Babysam og Matas, det bliver hyggeligt og så skal vi have iiiissss.

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

En dag hvor du fik bundet en masse ender :-) Is !! :-)

Lavendel sagde ...

Det lyder spændende med den selvhypnose, ..min datter er snart færdig som jordemoder, så jeg har hørt en del om emnet. Go for it!
kærlig hilsen

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke en dejlig dag du har haft og godt, at du kan få invitationerne til at gå op i en højere enhed.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Ja, det så sådan ud. Det er nu også ret tilfredsstillende. Jeg skulle have besøgt mit arbejde i morgen, men har meldt fra, for ellers bliver jeg for træt. Det er jo lige det der er med mig, har mega meget energi til tider, men det bliver hurtigt brugt op og det er blevet værre med sclerosen og en lille dreng, så jeg må gøre lidt rent i morgen og bage til vores gæster kommer kl. 16 i stedet.

Lavendel: Ej, hvor spændende. Jeg er jo til den slags, nu må vi se hvad jordmoderen svarer og om jeg selv kan give mig i kast emd det.

JM: Ja, jeg er jo typen der nødig går glip af noget som helst og da slet ikke en lille fest ; )