15. juli 2009

Lillebror


Selvom man nemt kan glemme den lille fyr inde i maven, så er han god til at gøre opmærksom på sig selv. Lige nu som jeg sidder her sparker han så det synger i hele kroppen.
Vi snakker stadig om mulige navne og Julius er det sødeste vi kan komme på og er enige om. Det har hjulpet meget på svimmelheden, at jeg er gået ned i tid og snart går helt fra. Det tynger mere denne gang ned i højre side at bækkenet og det er lidt behageligt, men ellers synes jeg alt i alt det er dejligt at være gravid lige nu. I næste uge skal jeg til jordmoder for anden gang og det glæder jeg mig til, for det er længe siden jeg var det første gang. Jeg er nu i 25. uge og tiden er gået ret stærk synes jeg. Foran mig venter fred og ro og mine små projekter og det glæder jeg mig til : )

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kan stadig huske den fornemmelse af at være gravid :-)
Selv om det er godt 17 år siden sidst !!!
Det er da dejligt I har et navn I begge kan lide. Så må i jo bare se om han ER en Julius :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Fornemmelsen af et barn i maven er bare så smuk en oplevelse. Det er dejligt at læse, at du nyder din graviditet.

Kærlig hilsen JM ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Preben tror ikke helt på det der med at se om barnet ligner, da vi skulle have Max hed han Max lang tid inden, meeen da han så kom ville Preben ikke helt sætte sig fast på noget. Så måske skulle navnet lige prøves lidt af alligevel og i starten kalder man dem jo alt muligt andet alligevel : )

Jeg nyder det meget mere end sidste gang, jeg har det jo også væsentligt bedre må man sige. Det er nogle andre ting man tænker på denne gang, ikke så meget praktisk, for der har vi jo det meste, men om man kan elske den næste ligeså meget som Max og det som alle forældre nok skal igennem. Der er bare sådan mere ro på tingene : )

Madame sagde ...

Jeg kan også tydeligt huske fornemelsen af at være gravid - det glemmer man vist aldrig. Det lyder dejligt, at du er gået ned i tid! Nu varer det ikke længe før en lille Julius kommer ud og hilser på :-)