21. juli 2009

Kulør på tilværelsen

Det passer - Max er en heldig lille dreng : )
Max og hans tryllestav : )

Her er jeg så! I uge 26 og som Samantha ville sige (Sex and the city)
Feeling fabulous.
Ahhh okay, nu skal man ikke se bort fra, at jeg først nu er ved at få hørelsen igen efter et ordentlig brag af en koncert igår og at jeg er godt kvæstet i min krop...særlig den nederste del, så der siddes og ligges mest i dag.... But apart from that...fabulous : )

Siden søndag formiddag har jeg haft besøg af mine søde veninde Anna. Hun kom herover i forbindelse med Metallica-koncerten vi så igår. Vi nåede både på loppe-marked, vi så harry Potter og halvblodsprinsen, osede i København, da Max var blevet afleveret hos Farmor og Flemming, vi fik taget et par smålure, hygge-snakket, grinet, spist sushi, se fed rock på de 2 dage hun var her. (Det var hyggeligt, Hilton!!!)Endnu en lille bøn blev hørt og det er virkelig næring for sjælen, med de oplevelser jeg har haft, de sidste par dage.
I dag har vi taget den med ro, da Anna var sat af i the dodgy end af hovedbanen og vi havde hentet Max. Vi fik taget lidt billeder, som i kan se. Det gik op for mig, at vi helt har glemt at tage billeder af lillebror og hvordan han har indrettet ; )


2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder af både dig og Max.

Knus fra engen ;-)

Anonym sagde ...

Hej Prik

Du er da bare super flot gravid.
Ønsker jeg alle en rigtig dejlig ferie. Vi er på Bornholm og nyder også ferien herovre. Vi kommer hjem d. 3 august, så der er dejlig længe til.

Knus Og hils