8. juni 2009

På vej i den 21. uge

I går mærkede jeg liv i mavsen sådan for første gang og ikke det der boblen eller noget der kunne tages vejl af, men det var søde små spark. De der der sådan gunger, som når man sparker i vand. han er en livlig fætter, det er jo bevist på begge scanninger og han var også ganske aktiv i går. men det er jo fint han bruger alt energien derinde og så er lille og sød, når han kommer ud ; )
Nu kommer drengene hjem, så jeg vil smutte ud til dem. Max kan høres i hele opgangen, det er trappen der skal bestiges og det vil han så absolut ikke! Men det er jo godt at kunne når der kommer en lille ny. det skal så siges at Max kan godt - men er du gal han ved hvad han vil : )

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tillykke :-) Åh, kan huske den fornemmelse :-)
Selvfølgelig skal han gå selv, han er jo en stor og dygtig dreng :-)
Det skal han bare a at vide :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg kan også godt huske fornemmelsen, selvom det godt nok er mange år siden efterhånden.

Han er en dgtig dreng - ja, han er ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det prøver vi også på at fortælle ham ; ) Men jeg måtte ned og hente ham på trappeopgangen, hvor han var gået helt i selvsving. Så kom vores underbo ud og det blev ham for meget, så gik han sku....altså op i lejligheden og fortsatte sit anfald. men da han så var faldet ned, så gik det jo fint igen og han var den dejlige dreng, som man kun kan elske : )